veya tanıdığı olan var mı bu mafyaların hayatı gerçekte nasıl geçiyor çok merak ediyorum :D hepsi iş adamımı oluyor ailesine saldırı yapıyorlarmı düşmanları? okullara son model arabalarlamı gidiyorsunuz? babalarının adamları çocuklarınadamı bey hanım diyemi hitap ediyor dizilerdeki gibi :D ? ve mafya bir babam olsa düşündümde hiç asilik yapamazdım heralde :D
Cevabın nedir?
Benim bir arkadaşım vardi bende çocukluk arkadaşından öğrendim çocuk çok zengindi arabası yoktu sürekli ev degistiriyodu rahat değildi yani simdi nerde ne yapıyor bilmiyorum bir kere baban mafya diye mi sordum tabi ben o zaman 18 yaşında falandim o bir 5 yas büyüktü yok öyle bir sey dedi ama bilmiyorum dipnot çocuk profesyonel kicboks yapiyodu
02 Yorumla
Soran+1 yılkan davası vardır belki onun :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkuldan bir arkadaşımın babası öyleydi. Herkes ona dayı derdi. Kızda garibim habersiz herşeyden yaşayıp gidiyordu. Okula giderken bile ben alıyordum arabamla. Babasıyla babam çok yakınlar bende ordan biliyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani kız babasının mafya olduğunu bilmiyormuydu :D
Cevap sahibi+1 yılHayır adam saklıyor çocuklarından.
Soran+1 yıloha onlarda hiç anlamadımı çok saçma :D
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum kız bana bişey demiyodu. Sadece babamı sorardı akşam birlikteler miydi haberin var mı falan diye. Babasıyla babam ortak ağzımı arardı o yüzden.
Babam öyleydi ben küçükken öyleydi en güzel evlerde oturuyorduk en güzel arabalara biniyorduk şimdi tovbeli babam çok şükür ben urfada kaçırıldim 1 hafta bilmediğim bir yerde tutular beni size yalan gibi gelecek dizi gibi gelecek ama yemin ederim hepsi doğru
11 Yorumla- +1 yıl
Yürekten inanıyorum
Buyrun benimi çağırdınız baba'mımı
https://i.hizliresim.com/z2p2zD.png04 Yorumla
Soran+1 yılbaban çok karizmatik kanks ama çok kişinin babası bu :D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=xxuxlgUK6YE
Olamaz nayır
Soran+1 yıltamam senin olsun :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
11Cevap
Bu insanlar heryerdeler. Komşun hatta akrabanın biri bire mafya üyesi çıkabilir. Bu insanlar gizlidir. Siyasette iş sektöründe birbirinin desteği ile yükselirler. Hepsi birbirini tanır. Birbirinin sözünden çıkmazlar. Sana zarar vermek isteseler biri içlerinden seni tanıyan sana zarar vermek istemeyen biri çıkarsa ortalık dahada karışır. Erkeği kadini kıskanır seni. Korunuyorsun diye. Zarar vermek isterlerse eğer seni onlardan koruyacak tek kişi Allahtir. Allahin seni sakınmasi dışında onlardan seni koruyabilecek bir Allahin kulu yoktur.
03 Yorumla- 1 yıl
Nerden biliyorsun
- 1 yıl
@Gizemliyabancı379 hayat iğrenç bir yer maalesef negatif şeyler yazıp negatif üzerime çekmek istemiyorum. Onlarda Allah korkusu dostluk iyilik yoktur. Tek birsey vardır menfaat mannfatt mannfatt senden alacakları varsa alırlar, sen onlara kafa tutamazsın. Çünkü kalpleri taştan daha katı, insanı doğalari bozulmuş Allah korkusu nedir bilmeyen insalar. Kiiiii tanıdığımın babası felcti yatalakti buna rağmen saydığım tüm özellikler mevcuttu. Hayata bakış açıları çok garip aç değiller açıkta değiller ama paraya tahmin edemeyeceğin kadar düşkündür, bunun için gariban, yaşlı hasta, yetim hicbirsey dinlemezler. Onların 7/24 hayata bakış açıları PARA PARA PARA,
- 1 yıl
@Gizemliyabancı379 Kendi öz amcamdan biliyorum, 10 yakın apartmanları vardı, 3 parketi vardı kafesi vardı. 30 yilin birikmisi vardı. Ne derdi vardı? Gidipte tefeciden faizle borc alıp kumar masasına oturdu? Kumarda kaybetti kaybetti kalanlarda tefeciye borç ödemek için verdi. Hatta faiz gittikçe büyüyor diye hak ettiği değere bile satmadı. Borcu kapansın da başka bir derdim yok deyip ne var ne yok sattı. Değerinin altına sattı. şu an kuru ekmeğe muhtaçlar. O kadar dostu var kimse yanına ziyaretine bile gitmiyor borç ister diye. Çünkü zaten herseyini borçlara yatırdı. TEK SORUM VAR BU ADAMIN DERDI NE? T
Sadece şu konuya açıklık getirmek şüiçin üye oldum çok ayarıma gitti bakın arkadaşlar bu mafya falan filan öyle lüks arabalar iş adamıyım ben ne mafyası yaa diye hava atmalarla olmuyor o işler temiz değil o kadar amcamdan babamın dayılarından bilirim amcam şu an kasap babamın dayılarıda emekli zaten sağdan soldan işlerden zamanında otelin ismini hatırlamıyorum müdürü mafyaydı adamı yakın koruması öldürdü vurarak siz görüyorsunuz burdan çok paraları var rahatlar 50 tane adamları var o işler öyle değil işte fazla film dizi izlemeyin
30 Yorumla
+1 yılKuzenimin eşi var mafya. Öyle filmlerde görüldüğü gibi saldırı falan olmuyor. Her normal insan gibi yaşıyorlar hatta iki gün önce bizdelerdi. Evet genelde siyah arabaları oluyor. Yeğenlerim çok da şımarık değiller ama tabi zenginliğin ve babanın verdiği güvenin etkisi var üstlerinde. Aileye büyük önem veriyorlar. Vs. Vs Öyle yani.
25 Yorumla
Soran+1 yılne iş yapıyor eşi kaçakçılık mütahitlik falan? birde ne kadar zenginler çocuklarının altında son model spor arabalar yok mu :D
- +1 yıl
Ehliyetleri olmadığı için son model arabaları da yok. Babasının arabası ile bırakılıyorlar okula. Galerici. Bir de restoranları var bir kaç tane.
Soran+1 yılehliyet alınca porschelarıda hazır olur kesin :D babaları çocukları ile tartıştığı zaman sıkıyomu topuklarına yoksa dövüyomu sadece :D
- +1 yıl
Saçmalıyorsun şu an . Çocuklarına fazlasıyla düşkün o.
- 1 yıl
Belliki sen özenmişsin onlara umarım mafya bulup sizinle çalisiyim. abiggg demezsin öyle bir halin var sanki
Para & Ekonomi konusunda 429 cevap paylaştı. Ekmek elden su gölden yaşıyorsun çok iyi herkes hanım diye hitap ediyor bize gel çok merak ediyorsan sana da bakalım konağın bir odasını ayırırız sana haftada 1-2 kere anca karşılaşırız evde. Ne dersin?
12 Yorumla
Soran+1 yılçok hayalperest kişisin anlaşılan :D
- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılborcunu ödemezsen götüne takıyorlar bıçagı
yolda yürürken nefes aldın diye sıkar kafana canı sıkılıyorsa
çok ciddiyim.
Ama hepsinin çalışma prensibi farklı oluyor15 Yorumla
Soran+1 yılkim nefes aldın diye sıkıyor?
- +1 yıl
bizim buradaki mafyalar :D
yalnız çok ciddiyim ben
Soran+1 yılsizin orası neresi :D
- +1 yıl
Söylemem :D
ama dogru söylüyorum
inanmayabilirsin çok da fifi
Soran+1 yılniye söylemiyosun kimden çekiniyosun :D
+1 yılTanidigimin babasi mafya. adam eve gelince butun cocuklari kapinin onunde diziliyorlar onu karsilamak icin. filmlerdeki gibi siyah arabalari var. arada geliyor eve
21 Yorumla
Soran+1 yılilginç genelde mafyaların çocuğu şımarık olur
+1 yılarkadaşımın babası maafya okula yuruyerek gelıp yuruyerek gıdıyolar ağım şahım esyalarıda yok fakat mutluda değıller kız hergun darp edılıyo kızı çok kısıtlıyolar yanı normal hayat daha ıyı ıyı mafyalar veya mutlu aıleler bana gore wattpad gıbı yerleerde var
30 Yorumla
+1 yılbenim babam ve dedem tefeciydi şu an o işler az bide anne tarafımda da mafyalık vardı uyuşturucu haraç çek senet tahsilatı vs fazla bir farkı yok aslında biraz daha ortamda ismin geçiyor soy ismini biliyorlar öyle ona sıkar buna sıkarada inanma eskidendi o işler şu an en güçlü mafya devlet benim dedemler de emekliler o işlerden. anne tarafımdakiler de gece kulubu vs işletiyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Bende organ mafyasıyım arkadaşım otopark öyle sürunuyoz :D soyadınız ne ki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim enişte vardı mafya vardı diyorum çünkü allah rahmet eylesin bu yolda gitti bir oğlu bir kızı var oğlu yurtdışında okudu gelemiyor türkiye ye pompalıla vuruldu olay yeri 40 kurşun izi bulmuş arabasında 2 sene falan oldu heralde
30 YorumlaBen varim olom okollo ol dokoz oy on gon ocordo yotmom kosorom lo o kollono 😁😁👏👏👏
04 Yorumla
Soran+1 yılsenin olmadığın kesin tanıdığın var mı böyle :D
Soran+1 yıltefecilik yapıyolar o zaman
+1 yılYok be o kadar baba filmi tarzında değil şöfor var silahlı kendisi silahlı olay bu şirket sahibi insanlar bir iki tanıdığım var eski işimden
02 Yorumla
Soran+1 yılbunlar sürekli iş adamı olarakmı geçiyor piyasada mütahitlik falan yapıyolar
- +1 yıl
Mütahit faktöring eski adıyla tefeci hafriyat nerde ararsan bulursun
Her zaman saldırı olmuyor ama saldırıya karşı güvenlik tedbirleri her zaman oluyor
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 14,3b cevap paylaştı. İki kişinin bildiği sır değildir cendere cendere cendere:/
21 Yorumla
Soran+1 yıltamam memati :D
Dizilerle alakasi yok ama kotu bir uasandti cok kotu hemde. Hep tedirginlik
12 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle tahmin ediyorum gerçekte var mı tanıdıkların
Gizli Üye(25-29)+1 yılItiraf et kanal d deki diziyi izliyordun dimi? 😁😁😁
16 Yorumla
Soran+1 yılhahaha evet :D ama aklıma hep takılırdı gelmişken soruyum dedim :D
Cevap sahibi+1 yıl😁😁😁 bende onu izliyordumm iyi yapmışsın
Soran+1 yılama oradakide melek gibi adam gerçekte öyle olmaz bence :D o poyrazda niye adamı saldı anlamadım hem işşin yoksa haftayı bekle :D
- +1 yıl
Bence plan oydu kulağına fısıldadığı sonra o adamı takip edecekler
Soran+1 yılolabilirde takip edip ne yapıcaklar kimin adamı olduğunu söyledi zaten :D
Cevap sahibi+1 yılO adama götürebilir diye dusunmislerdir bencede ama bence polisten geldiğinde poyraz in adamla işbirliği yapması lazımdı
+1 yılBenim bir mafya çocuğu olan kankam var onunla her vakiti geçiriyorum normal hayatta gibi davranıyorlar bir sıkıntı yok o konuda bir tek dikkat çekmemek için normal insanlar gibi giyiniyorlar genellikle mafya çocukları yakışıklı veya güzel oluyor
10 YorumlaÜvey babam mafya Karadeniz ilinde tanınmış kişi lüks arabalarımız evler sayısız adamlarımız var ama ben hiç özenmiyorum herhangi bir havamda yok zaten :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski erkek arkadaşım kaçakçılık yapıyordu uyuşturucu kullanıyordu. Ama pamuk gibi insandı
019 Yorumla
Soran+1 yılya ne demezsin bide cinayet işlese tam elma şekeri olucakmış
Cevap sahibi+1 yılBana karşı çok kibar ve iyiydi gerçekten. Öyle güzel seven insana rastlamadım sevgiden önce saygı vardı. Dalga geçin diye anlatmadım. .
Soran+1 yılsana karşıda gerçek yüzünü göstersse yanında kalmayacağını biliyor çünkü :)
Cevap sahibi+1 yılbaşta söylemedi ama sonra ciddi olunca saklamadı anlattı zaten belliydi az çok. Kullandığı şeylerden dolayı paranoyası vardı senaryo yazıp kıskançlık krizlerine giriyordu
Soran+1 yılo fazla yaşamaz ben sana diyim :D
Cevap sahibi+1 yılO hala bağımlı olmadığını söylüyordu inatla da kafasının gittiğini gördüm. Geceleri mesaj arama yağmuru ben uyurken, dışarı çıktığımı sanıp geziyorsun evde değilsin demeler. Ailece bulaşmışlar bu işe akrabaları falan.
Soran+1 yılbirşey sorucam sevgilin kürtmüydü? :D
Cevap sahibi+1 yılhaha değil:D anılarımı canlandırdın zaten
Soran+1 yılaman herkes kendi kafasını yaşar :D ne içiyodu
Cevap sahibi+1 yılkokain lsd bir dolu şey. Leş bir ortamı vardı böyle böyle bir şey içtim kötüyüm diyordu kendi bile bilmiyordu bazen
Soran+1 yıloo lsdye bulaştıysa 2-3 sene sonra ölür o fatihasını şimdiden okuyalım yatmadan bir tane okurum ben şimdiden hatta mekanı cennet olsun :D
Cevap sahibi+1 yılGit be
Soran+1 yılhharbi bak bizim bir arkadaş vardı lsdye falan çıkmıştı en son kesmed hiç birşey çock 20 yaşında amca gibi oldu çöktü resmen ciğerleri pert oldu doktor çoluğunu çocuğunu göremezsin sen boşuna evlenme demiş :D
Cevap sahibi+1 yılbırakmamın üstünden 1,5 yıl geçti ne çöktü ne öldü. Sevgilisi var:D
Soran+1 yılve hala sen bunu mu takip ediyosun :D 1.5 senede bişey olmaz neyse ya sana bişey kanıtlamak zorunda değilim nasıl olsa sürekli takip ediyosun öldüğünü öğrenincede ben aklına gelirim vay be bir zamanlar biri bana demişti dersin :D
Cevap sahibi+1 yılHala ekli bende o da ablası da. Nasıl görmiyim, ayrıldıktan sonra konuşmaya devam ettik bir süre. Şimdi sadece doğumgünümde vs mesaj gönderir. Bilmişe bak:)
Soran+1 yılablasıda bu işin içinde yani nası bir tarikata denk geldik :D
Cevap sahibi+1 yılablasının kocası:D dedim ya akraba falan herkes bir şeyler yapıyor
Soran+1 yılbunların yatıak yerleri yok mk :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim tanıdığım mafya var, yani çok yakinen değil ama oğullarınıda tanıyorum...
024 Yorumla
Soran+1 yılnasıl peki yaşantıları :D
Cevap sahibi+1 yılAdamla ilk tanıştığımda çok tuhafıma gitmişti, yani hiç öyle mafya babası gibi değildi, çakı gibi adam, ayak üstüstüne atmış rahat, güzel kahkaha atan ve samimi, alçakgönüllü biriydi... ama adam istanbulun en büyük mafyalarından, aslen karapara aklıyorlar ve silah kaçakcılığı yapıyorlar ama görünürde iş adamı tabiiki :) İki oğlu vardı, biri biraz asi , daha serseri ve vukatlı tiplerden, diğeri tam tersi çok efendi, aşçakgönüllü ve hiç zengin şımarık genlerden değildi... Adam oğlunun düğününde sahilde 5 yıldızlı bir oteli sıfr köylülerine ve akrabaları için kapattırmıştı, muhteşem görkemli bir düğündü ve istanbulun kalbursüstü kesimi ve mafya babaları , vs. hep mevcuttu...
Cevap sahibi+1 yılMesela bir gece 5 siyah arabadan gençler indi, benimde dikkatimi çekti, adamlar hiç çekinmeden kasalarla silah indirdiler ve bizler gördük , hiçte umursamadılar, ertesi günü mafya babası çok lüks bir restorantı yine kapattırdı kendine özel ve misafirleride savcılar, garnizonkomutanı, emniyet müdürü, hakimler vs. di en çok o durum beni hayrete düşürmeüştü...
Cevap sahibi+1 yılHiç çekinmiyorlar çuvallarla para taşıyorlar marinalarda...
Cevap sahibi+1 yılama öyle aile içinde sizli bizli konuşmuyorlar, o dizilerde, hatta bazıların eşleri çok kaba ve küfürbaz bile oluyor, zaten çoğunluğu sonradangörme ama kimse ses çıkaramıyor, çünkü parası olanın borusu ötüyor...
Soran+1 yılsavcılar emniyet müdürleri ha :D baksana şuraya herkes kimin ne b. k olduğunu biliyor ama polis bile ortaklık yapıyor polisin bunlardan ne çıkarı var anlamıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilemem... zaten öyle olmasa onlar iş yapamazlardı ki, ben bile bir çok mafyayı biliyorum, herkezde biliyor ama adamlar dışarda ve iş adamı sıfatında, ancak kurşunlanınca haberlerde mafya babası , mafya hesaplaşması olarak geçiyor...
Soran+1 yılsedat pekeri falan diyorsan onların olayı ayrı yalnız onlar siyasi :D
Cevap sahibi+1 yılama çocukları da çok ilginç gelmişti bana, mesela efendi olan oğlu hiç babasının namını vs. kullanmazdı ve babasının mafya olasını hiç tasvip etmiyordu, diğer serseri olanda tadını çıkarıyordu...
Cevap sahibi+1 yılsedat peker, çakıcı vs. hiç biri siyasi falan değil , hepsi mafya bunların...
Soran+1 yıl:D tam dizilerdeki gibi işte ukala olurlar o diğer çocuk niye öyle yaşıyo onu anlamadım yalnız :D bu arada çocuklarında hangi araba var :D
Cevap sahibi+1 yılBirinin porşesi var diyorlardı, diğeri jeep
Soran+1 yılmesaj atabilirmisin bir bişey yazıcam :D
Cevap sahibi+1 yılYoksa senin baban mafya mı :))))
Soran+1 yılhayır ya :D bişey sorucam
Cevap sahibi+1 yılburdan sor?
Soran+1 yılözelden sormam lazım
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm :)
Soran+1 yılsebep? niye çekindin şimdi korkulacak bişey yok :D
Soran+1 yılhadi bekliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılKorkmakla alakalı değil, prensiple alakalı bir durum...
Soran+1 yıl1 kereliğine yıksan olmazmı :D
Cevap sahibi+1 yılMaalesef... :(
Soran+1 yılsen nerde tanışmıştın peki adamla?
- Para & Ekonomi konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılhepimiz sedat pekerin yeğeniyiz :D sşodkfjsd
02 Yorumla
Soran+1 yılsedat peker, alaattin çakıcı onlar başka zaten kardeşim siyasi mafya :D onlar görünen yüzleri bu hayatın :D
- +1 yıl
karayüzleri ya da
Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Amcam sedat peker soruları alayım
03 Yorumla
Soran+1 yılyere düşen ülkücüleri ne yapıyorsunuz? :D
- +1 yıl
Benim profilime gir orda böyle bir soru var~~~böyle birşey planladım yapacağım işe bir bakın sizede mantıklı geliyor mu? Diye soru var soruyu ve güncellemeleri dikkatlice oku ve düşünceni kesinlikle paylaş
- +1 yıl
Ben hergün amcanı göruyorum senden cok diyebilirim ayni yerlerde oturuyoruz
+1 yılBoşuna arama , emanetler zulada :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılgece gece kafan güzelmiş kanka güle güle kullan :D
- +1 yıl
Sen o kafanı kes kanka , teşekkürler :d
+1 yılyok kanka aksiyonlu hayat bize haram sanırım :DDd
12 Yorumla
Soran+1 yılne yapıcan aksiyonu kolpaçinodaki gibi töbe eder kabeye gidersin sonra :D
- +1 yıl
hahahaha :DD jdhshshs
+1 yılK. vadisindeki gibi geçmediği kesin
00 Yorumlaben :D
03 Yorumla
Soran+1 yılyalan :D
Soran+1 yılsoyadını ver ben seni bulurum zahmet etmeyin :D
+1 yılyoğğ
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTefeci var olur mu
03 Yorumla
Soran+1 yılbabanmı tefeci