Günaydın
8 - 9 saat ayakta kalıyorum işyerinde gireli 1 hafta oldu topuk ağrımdan bazen işe odaklanamiyorum sizce ne zamana ayak ağrım azalır?
Günaydın
8 - 9 saat ayakta kalıyorum işyerinde gireli 1 hafta oldu topuk ağrımdan bazen işe odaklanamiyorum sizce ne zamana ayak ağrım azalır?
Bir ay sürer alışması ama yine de ağrı olacak tabi. Ben de liseden sonra en az çok ciddiyim 10 saat ayakta ve hareket halinde olarak çalıştım maaşı çok yüksek sigorta yüksek ôdeniyor yemek çok iyiydi servisi vardı kisacası imkanları çok iyiydi ama iş ve temposu çok yoğun yorucuydu ilk hafta servisle akşam geldim ama evde kimse ayaklanma masaj yapmadı normal de ayaklarımı öpüp hastasıyım diyen amcanın oğluna söyledim istediğini istediğin kadar yap diye oda para istedi verdim çoraplarımdan verdim bir de işten sonra hiç yıkama dan önce dedi gel sen daha güzel olur dedi. Ben de yapan bulursam rahat yapsın diye duş alıyordum ama onu dedikten sonra duşa sabah girmeye başladım. Amcamın oğlu liseye gidiyor cocuk helal olsun 20 gün her akşam öpüp masaj yaptı ama boks maçı yapmak için şehir dışına çıktı ben yine perişanlık yaşadım o zamanlar sevgiliydik şimdi nişanlıyız ama ben diyemedim her akşam sen al beni hemde masaj falan diyemedim kendisi hemen fark etti sordu nerde yardımcın dedi anlattım ve 7 ay çalıştım para kazandım araba aldım her ay 15 gün sevgilim 15 gün amca oğlum yapıyordu ama artık onlar zevkine istiyordu
Cevap
10Cevap
alışır bence de
2 3 haftada vücut adepte olur daha rahat bir spor ayakkabı giy tabanı yumuşak
Önümüzdeki hafta hiç birşeyin kalmaz sanırsam tekstil demi çalışıyorsunuz hanımefendi
Kendine rahat edebileceğin bir ayakkabı al
Alışır para böyle kazanılıyor
Zamanla azalır alışırsın
Topuk dikeni olabilir bu kadar agrimamasi lazım
Evet var
Of ya
24 , ya onun pek tedavisi yok sanirim
Ayakkabı ağrıtabilir belki
Alışır
Kıyamam 😔
😪😭🥹
Alışınca