arkadaşlar merhaba. ben 21 yaşında öğrenciyim. Şu anda Avustralya’da yaşıyorum. Yani 4 ay önce bir hevesle Avrupa’ya geldim Avustralya’nın uzak olduğunu düşünerek İspanya’da bir üniversitede eğtimime devam ediyordum fakat Avrupa içinde istediğim üniversitelere gidemeyince (başvuru zamanları kaçmıştı) ispanya’ya gitmek zorunda kaldım. ve kişisel sebeplerden dolayı falan da her şey üst üste geldi ben bırakıp Avustralya’ya dönmek üzere Türkiye’ye geldim. Tekrar Avustralya’da devam edeceğim fakat aklım hâlâ Hollanda ve İsveç’te gidemediğim üniversitelerde… yani bu kadar uzakta olmayı gerçekten sevmiyorum + uçak fobim de her şeyi daha da kötüleştiriyor…
2 gün sonra Sydney’e uçuşum var ve bir anda çıkıp gitmiyorum dememek için kendimi çok zor tutuyorum.
Sizce ne yapmalıyım aileme karşı da ayrıca? Ya da allah aşkına kendimi nasıl motive edeceğim ben :((((
2 gün sonra Sydney’e uçuşum var ve bir anda çıkıp gitmiyorum dememek için kendimi çok zor tutuyorum.
Sizce ne yapmalıyım aileme karşı da ayrıca? Ya da allah aşkına kendimi nasıl motive edeceğim ben :((((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer