Böyle uyarıda bulunmaları cidden iyi niyet olabilir mi?

Tersanede çalışıyorum ortam gereği yeterince kapalı giyinmeye çalışıyorum ama başlarda başka firmada dört seneden beri çalışan kız var kıyafetime yorum yaptı. Neymiş pantolon üstüne uzun şey giymeliymişim bu arada beş gözükmüyor içimde hep atlet oluyor. İşte bayadır yapmamıştı. Bugün de uzun triko elbise giydim bu uzun kollular var ya midi boy. Kızların hepsi durmuş beni çağırdı. Neymiş ben açık giyiniyormuşum orada bir kızın patronu söylemiş falan. Bana çok inandırıcı gelmedi. Çünkü erkek gözüyle bakınca giysin der uyarmaz şöyle böyle. İşte daha önceden başka tersaneden bir kız atıldı ama onun olayı farklı o işvereniyle basıldı ondan sonra tersaneye almadılar kız daha. Neymiş de ben kıyafetten uyarı alırsam diğerlerinin işine de son verilme ihtimali oluyormuş bu oldukça saçma. Daha önceden idari binadan kız uyarı aldı dediler de bana uyarı gelmedi bir şey gelmedi sadece onların dediği idari binadan bir kadın söyledi erkekler söylüyor falan falan. Cidden beni düşündükleri için böyle konuşma yaptıklarını düşünmüyorum, o kadar iyi olamazlar. Bahaneleri de saçma. Kendimi dışlanmış hissettim. Ne yapacağımı kestiremedim. Sizce ne yapayım? Sonuçta öyle düşünülse patrona gelir bu düşünce o da dikkat et der ama hiç öyle bir şey bizimkilerden gelmedi bana

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar konuyu bugün diğer patrona açtım dünden haberi vardı zaten onlar kendilerine baksın demişti. Bugün yine konuştuk beni destekliyor abartmadığın sürece istediğini giyebilirsin kimsenin kimseye karışma hakkı yok dedi. Kaldı ki uyarı gelse bize gelir söylerler dedi baya bir konuştuk. Onlarla akşam konuşmuş kızdım falan dedi. Bana da sen hiç muhatap bile olma onlara yanaştın bu yüzden böyle şey demeye cüret edebildiler demeye getirdi işte
Böyle uyarıda bulunmaları cidden iyi niyet olabilir mi?