Diğer Temizlik yaparken mini etek kirlenirse leke nasıl çıkarılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ozellikle mutfak temizlerken tezgaha uzanirken tamamen öne geliyor ve yağ oluyor jartiyerde dahil nasıl çıkaracagım :d #YardımcıGücün Temizlik yaparken mini etek kirlenirse leke nasıl çıkarılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. silerek tabi ki de 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Jartiyer ve minik etek detayi vermesen olmaz.. kıyafette yağ lekesi nasil cikar ❌️Jartiyerde yağ leke nasil çıkar ✅️Mutfak önlüğü kullanın, elinizde citilemeden makineye atmayın, yoksa çıkmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 500 liralık çeki kokaydan alma yolu.Güzel tezgah. 😅 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Anladilaarr malesf Yorumla Soran 1 yıl Ondn yazmiolar hfjg Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana giden sistem mesajı herkese gidiyor. Normal anlamaları. Yorumla
kimizbizbi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Taktik Var ama burada. Soyleyemem 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Taktik maktik yok alala lekeleri cikarmak icin fikir istiyoruz surda xksbskx Yorumla kimizbizbi 1 yıl Var var bilmiyon sen Yorumla kimizbizbi 1 yıl Gelbi anlatım Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. Bence yağlanma etekte değil gibi duruyor 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cikmasin boş ver zaten parcalanmak icin varlar 0 0 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% 1 yıl Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hah gereksiz... 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çıkarıp makineye atıyorsun 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 704 cevap paylaştı. Çıkar yenisi giy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
silerek tabi ki de
Jartiyer ve minik etek detayi vermesen olmaz.. kıyafette yağ lekesi nasil cikar ❌️
Jartiyerde yağ leke nasil çıkar ✅️
Mutfak önlüğü kullanın, elinizde citilemeden makineye atmayın, yoksa çıkmaz
500 liralık çeki kokaydan alma yolu.
Güzel tezgah. 😅
Anladilaarr malesf
Ondn yazmiolar hfjg
Sana giden sistem mesajı herkese gidiyor. Normal anlamaları.
Taktik Var ama burada. Soyleyemem
Taktik maktik yok alala lekeleri cikarmak icin fikir istiyoruz surda xksbskx
Var var bilmiyon sen
Gelbi anlatım
Bence yağlanma etekte değil gibi duruyor
Cikmasin boş ver zaten parcalanmak icin varlar
Hah gereksiz...
Usta sen ne anlatıyon ya
Ben cikartirim lekeyi😄
Çıkarıp makineye atıyorsun
sen zahmet etmeseydin ben silerdim
Çıkar yenisi giy