Güncellemeler
1 yıl
Dalga geçmeyin lütfen , benim ozamanlar neler çektiğimi kimse anlayamaz 😔…
Seneler önce hayatım birgün tepe takmak olmuştu.. isini arkadaşlarımı kaybettim. Hatta küçükken hasta olan bir arkadasim vardı , ona yardım eden beni , istemiyordu. Bende haliyle sosyal medyada çıkartmıştım. Bu görünce hemen bana yazdı ya zaten kimse seninle arkadaş olmak istemiyor falan. Zaten moralim yerlerdeydi Buda üstüne tuz oldu … depresyona girmiştim. Bir kaç ay sonra yine ise başladım kendime geldim. O evlendi düğün davetiye bile vermedi. Şımardı çünkü erkektarafi varlikyliydi.. kendi evinde bisey görmemiş 🙄 o gün ona çok ah ettim… ve öyle birden başarıp onların karsisina çıkıp işte ben buyum demek istiyorum 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çalışıyor musun? Onları nasıl yenmeyi planliyorsun çalışıp zengin olarak mı yoksa zengin biriyle evlenerek mi?
Birsenler başararak.. evlendim bende eşim zengin değil. Mesele zenginlik de değil sadece bu yüzden simeadigini anlatmak istedim. Öyle bisey yapıp onlara ders vermek istiyorum …
Bu arada çalışıyorum bende
Arsız biriyse ne olursa olsun kolay kolay ders almaz ya ondan zengin olman ya da büyük saygınlık kazanman lazim böyle basit insanlar sadece bunlara saygı duyuyor
Çok istiyorum biseyler elde etmek
Üzüldüm ya seni çok mu incitti?
Evet…. Çok kırdı. Körün gözü açıldığınızda ilk attığı bastonuymus ya çok doğru. O hastanede tedavi görürken ben manevi hep destekliyordum ama değmezmiş…
Ben kimseye kolay kolay iyilik yapmam bu yüzden hatta hiç yapmıyorum değmez çünkü kimseye
Bende yeni fsrjettim bunu… bu sene babamı kaybettim😢 insan bir başsağlığı dilemezmi? Okadar da kötü ayrılmadık …
Başın sağolsun. Bak bu sitede de dikkat ediyorum kendini çok acindiran çok kötüyüm aşırı bunalımdayim diyen kızlar kendilerine yardımcı olan derdini dinleyen insanları hemen harcıyorlar çünkü insanlığa değil aşağılanmaya alışmışlar
Hak etmiyorlar yani bir şeyi
Düşmanlara bak sanırsın eli silahlı organ kaçakçıları
Dövüş egitimleri alarak
Onu arzuluyosun sanırım
Yardım ederim