Değerli Kızlar Soruyor Dostlarım,
Hayatımın yeni bir dönemine adım atmanın heyecanını ve gururunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yakın bir zamanda mesleki iş yaşantımın bundan sonra dönemi resmi bir eğitmen olarak devam edeceğim. Bu güzel haberi almanın sevincini sizlere tarif etmekte inanın çok zorlanıyorum. Ancak bu yeni yolculuk da, maalesef sizlerle eskisi bu güne kadar ki gibi çok sık bir araya gelemeyeceğim anlamına da geliyor. Bu durumu sizlere bildirmemek, ne bana ne de sizlere yakışırdı. Şu anda kalbimde hem sevincin hem de hüznün bir arada olduğunu söylemeliyim.
Kızlar Soruyor platformu, benim için yalnızca bir dijital alan olmadı. Aslında, bu dünyaya Kızlar Soruyor platformuna üye olana kadar gereksiz görüyor ve çok sıcak bakmıyordum. Ancak sizler sayesinde yanıldığımı anladım. Bu platform, benim için sıcacık dostlukların, anlamlı sohbetlerin ve unutulmaz anıların oluştuğu özel bir yer haline geldi. Sizlerle tanışmış olmak, her birinizle kurduğum samimi bağlar, hayatımda çok özel bir yere sahip oldu. Sizlerle yollarımızın burada kesişmiş olması, hayatımın en büyük kazanımlarından biri oldu ve bu durumdan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum.
Üye olduğum süreçte, dijital dünyanın acemisi olarak mutlaka hatalarım ve eksiklerim oldu. Ancak sizler her zaman bana karşı anlayışlı, sabırlı ve destekleyici oldunuz. Bana gösterdiğiniz hoşgörü ve dostane tavır için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sizleri asla unutmayacağım. Zaten ben, istesem de kolay kolay unutabilen biri değilimdir. Sizlerle paylaştığım anılar, dostluklar ve güzel sohbetler, her zaman kalbimde canlı ve diri olarak yaşamaya devam edecek.
Bu vedayı aslında bir veda değil, bir teşekkür ve yeni bir başlangıcın habercisi olarak görmek ve görmenizi rica ediyorum. Bundan sonra da yollarımızın bir şekilde kesişeceğine olan benim inancım tam.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Burada edindiğim tüm güzel anılar ve sizlerle paylaştığım değerli zamanlar için sonsuz minnettarlığımı sunuyorum.
Sevgiyle kalın,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer