Diğer Erkekler merak ettiklerinizi sorun. Yanıtlayacağım. Var mı sorusu olan. p? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl güncel Erkekler merak ettiklerinizi sorun. Yanıtlayacağım. Var mı sorusu olan. p? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Neden gizlisinAyrıca niye erkeklerBen kadın değil miyim hı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl erkeklerin düşüncelerini merak ettim. asılmalarını istemem... Yorumla
Escanorkhun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Neden çoğunuz empati kurmuyor? 1 1 Yorumla Soran 1 yıl bende erkeklerin türk kızlarına karşı çok kaba olduklarını, hakaret ettiklerini görüyorum. bence biz bu konuda sizden daha kötüyüz... Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Senin merak ettin varsa sende sor 1 4 Yorumla Soran 1 yıl neden türk kadınlarına hakaret edip, başka kadınlarla karşılaştırıyorsunuz? y Yorumla 54BULL54 1 yıl Çok yanlış kişiye sordun Ben Türk kadınlarına hayranım ve onlar dünyadaki en güzel kadınlar Yorumla Soran 1 yıl teşekkürler pardon o zaman :) Yorumla 54BULL54 1 yıl Rica ederim başımızın tacı siniz 💐❤️ Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Niye çok uğraştırıyorsunuz 1 6 Yorumla Soran 1 yıl hangi konuda Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Sevgili olma konusunda Yorumla Soran 1 yıl güvende hissetmiyoruz. Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Sonra ilgi kesilince de suni teneffüsle ugrasiyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl erkeklere güvenemiyorum biraz zamana ve tanışşmaya önem veriyorum zaman geçirmek vs Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Bende kadınlara Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyumama nedenin? 1 6 Yorumla Soran 1 yıl çok yemek yedim. rahatsız etti. Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl Maden suyu iç :) Yorumla Soran 1 yıl kekik çayı yaptım, mideye iyi geliyor aklında bulunsun. Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl Kekik olsa yapilir :) Yorumla Soran 1 yıl al o zaman Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl Tamam :) Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 459 cevap paylaştı. Sorum yok teşekkürler 1 0 Yorumla
Gaymakçocukk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Beni seviuormuaun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl tanımıyorum... Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Yok reis 1 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 427 cevap paylaştı. Gizliden mi 😀😀😀😀 0 1 Yorumla Soran 1 yıl soran sormuş işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Neden gizlisin
Ayrıca niye erkekler
Ben kadın değil miyim hı
erkeklerin düşüncelerini merak ettim. asılmalarını istemem...
Neden çoğunuz empati kurmuyor?
bende erkeklerin türk kızlarına karşı çok kaba olduklarını, hakaret ettiklerini görüyorum. bence biz bu konuda sizden daha kötüyüz...
Senin merak ettin varsa sende sor
neden türk kadınlarına hakaret edip, başka kadınlarla karşılaştırıyorsunuz? y
Çok yanlış kişiye sordun
Ben Türk kadınlarına hayranım ve onlar dünyadaki en güzel kadınlar
teşekkürler pardon o zaman :)
Rica ederim başımızın tacı siniz 💐❤️
Niye çok uğraştırıyorsunuz
hangi konuda
Sevgili olma konusunda
güvende hissetmiyoruz.
Sonra ilgi kesilince de suni teneffüsle ugrasiyorsunuz
erkeklere güvenemiyorum biraz zamana ve tanışşmaya önem veriyorum zaman geçirmek vs
Bende kadınlara
Uyumama nedenin?
çok yemek yedim. rahatsız etti.
Maden suyu iç :)
kekik çayı yaptım, mideye iyi geliyor aklında bulunsun.
Kekik olsa yapilir :)
al o zaman
Tamam :)
Sorum yok teşekkürler
Beni seviuormuaun
tanımıyorum...
Yok reis
Evet çok hemde
Sorum yok
Hmm olabilir
Gizliden mi 😀😀😀😀
soran sormuş işte