Diğer Canım çok sıkılıyor ve cidden bomboş geçiyor di mi? Aylllmmhh Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Takip atmayın etmicem Canım çok sıkılıyor ve cidden bomboş geçiyor di mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Boostrap Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yapacak bir şey de bulamamak iyice çileden çıkartıyor insanı. Dizi film izlemek bile boş gelmeye başladı 0 5 Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Ben asla TV izlemiyom Yorumla Boostrap 1 yıl Bilgisayar varken tvyi kim ne yapsın kiii Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Sosyal medyayla aram yok Yorumla Boostrap 1 yıl Bilgisayardan dizi veya film izleyeceksem izlerim demek istedim. Sosyal medya için bilgisayar kullanmak zaten saçma geliyor. Ama bilgisayarda bile yapacak bir şey kalmadı Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet ya vakit geçirecek bir şeyler bulmam lazım benim ama yok 0 16 Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Motorun var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ama tek sıkıcı sarmıyor ki Yorumla Aylllmmhh 1 yıl 😔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Noldu neden üzüldün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keşke arkamda bir tane artçım olsa beraber gezsek tek başına gerçekten sıkıcı motor Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Sana üzüldüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ya üzücü bir durum Yorumla Aylllmmhh 1 yıl İnşallah bulursun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnşallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen seviyor musun motorları Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Bı ara ilgim vardı şu an yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Artçım olurmusun diyecektim Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Yok Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Korkuyorum ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Korkma güven ben yavaş sürerim Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Teşekkür ederim ama hayır Yorumla
ezgi125766 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Off evet konuşucak kimse de yok 2 6 Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Konuşacak kimseden çok günler geçmiyor Yorumla ezgi125766 1 yıl Çalışmıyor musunn Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Ders çalışıyorum ama yani bunalıyorum her gün Yorumla ezgi125766 1 yıl Sınava hazırlanıyorsun galiba, bir sene dişini sık canım❤️ Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Sıkcam Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Ben varimmmm ezgim Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Film bari izle 0 2 Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Asla Yorumla hakankerem2020 1 yıl Peki Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Diğer konusunda 930 cevap paylaştı. Aynen 1 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Doldur 0 8 Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Neyle Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Bilemem Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Bil Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Peki Yorumla Aylllmmhh 1 yıl 🤗 Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Tartissak mi bu konuyu Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Tamam Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Boyle olmaz ama anlaman lazim Yorumla
kk117 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl boş geçen şeyler neler ki 0 9 Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Günler Yorumla kk117 1 yıl peki doldurmak için neler yapıyorsunhobiler felan yok mu sevdiğin şeyleri yapsan olmaz mı Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Ders çalışıyorum Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Bu gün dinlenme günümdü yağmur yağdı bı yere gidemedim otursum o kadar sıkıcı kii Yorumla kk117 1 yıl tamam olsun sakin ol bir film açıp izle hadi güzelcebazen istediklerimiz olmaz tamam Yorumla Aylllmmhh 1 yıl TV izlemiyom Yorumla kk117 1 yıl normal internette bir film izlemüzik dinleyazı yaz Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Günlük peki Yorumla kk117 1 yıl hadi o zaman günlüğünü yaz yatarken tamamlarsıngüzelce hareketli müzikler dinlehadi bakalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aynen ya ben de öyle çok sıkıldım 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lütfen Yorumla
nomatterwhohotter Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl çok skıcııı 1 3 Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Kedi çok tatlı bu ne kız Yorumla nomatterwhohotter 1 yıl sen de öyle Yorumla Aylllmmhh 1 yıl Yaaaa seni ısırcam bak 🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yapacak bir şey de bulamamak iyice çileden çıkartıyor insanı. Dizi film izlemek bile boş gelmeye başladı
Ben asla TV izlemiyom
Bilgisayar varken tvyi kim ne yapsın kiii
Sosyal medyayla aram yok
Bilgisayardan dizi veya film izleyeceksem izlerim demek istedim. Sosyal medya için bilgisayar kullanmak zaten saçma geliyor. Ama bilgisayarda bile yapacak bir şey kalmadı
Evet
Evet ya vakit geçirecek bir şeyler bulmam lazım benim ama yok
Motorun var
Evet ama tek sıkıcı sarmıyor ki
😔
Noldu neden üzüldün
Keşke arkamda bir tane artçım olsa beraber gezsek tek başına gerçekten sıkıcı motor
Sana üzüldüm
Evet ya üzücü bir durum
İnşallah bulursun
İnşallah
Sen seviyor musun motorları
Bı ara ilgim vardı şu an yok
Artçım olurmusun diyecektim
Yok
Korkuyorum ben
Korkma güven ben yavaş sürerim
Teşekkür ederim ama hayır
Off evet konuşucak kimse de yok
Konuşacak kimseden çok günler geçmiyor
Çalışmıyor musunn
Ders çalışıyorum ama yani bunalıyorum her gün
Sınava hazırlanıyorsun galiba, bir sene dişini sık canım❤️
Sıkcam
Ben varimmmm ezgim
Film bari izle
Asla
Peki
Aynen
evet
Doldur
Neyle
Bilemem
Bil
Peki
🤗
Tartissak mi bu konuyu
Tamam
Boyle olmaz ama anlaman lazim
boş geçen şeyler neler ki
Günler
peki doldurmak için neler yapıyorsun
hobiler felan yok mu sevdiğin şeyleri yapsan olmaz mı
Ders çalışıyorum
Bu gün dinlenme günümdü yağmur yağdı bı yere gidemedim otursum o kadar sıkıcı kii
tamam olsun sakin ol bir film açıp izle hadi güzelce
bazen istediklerimiz olmaz
tamam
TV izlemiyom
normal internette bir film izle
müzik dinle
yazı yaz
Günlük peki
hadi o zaman günlüğünü yaz yatarken tamamlarsın
güzelce hareketli müzikler dinle
hadi bakalım
Evet