Kötü insanlarla nasıl başa çıkılır bunlar uzaktada değil maalesef en yakınlarımız ailem bi türlü uzaklasmıyorlar farkında olmalarına rağmen baba tarafından bahsediyorum bu arada Allah kötülüklerini bunların ayağına dolarmı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah'ın adaleti şaşmaz üzülmeyin
Hâlâ kötülük pesindeler bunlara cemkirsende kavga etsende kötüsün iyi davransanda şaşırdım kaldım
Siz iyilik yapın herkes kendine yakışanı yapar
Benim babam olacak akılsız az akıllı olsa bunlarla bağını kopartirdi lanet gelsin ona hâlâ bunlara yaranma peşinde
Yapmam bunlar gibilere iyilik falan aman aman gerçekten çok kötüler
İmtihan zor Allah yardımcınız olsun sorununuz tam olarak ne
Annemde sinir oluyor tartisiyor ediyor yinede iyi davranmaktan durmuyor bırak diyorum gebersinler isterlerse şunlara iyilik yapmayın laftan anlamazlar
İyilik iydir
Bide bana onlar senin babaannen deden diyor bende şöyle bişey var ben bunlara kötü davranıyorum saygısızlık yapıyorum mesela amcamın bi oğlu vardı geçen sene sürekli millete dadanmıştı bir geldi tamam dedik yattı etti ikincide yine geldi yüzsüzlük etti bu sefer baktım bu alisicak dedim ben bunun önünü kesiyim geldiğinde hayırdır abi yerleşmeyemi geldin dedim he dedi güldü kovdum evden şimdi onlar annem bana yaptırdı diye biliyo oysa annem babamdan çok bana kızdı hatta tokat bile attı bana ben seni böylemi yetiştirdim kapıya düşmanın gelse kovulmaz diye bu kuzenimde köydeki babaannemlere yalan yanlış şeyler anlatmış
Şimdi biz kötü olduk bunun abiside bize küstü bize çok iyiliği dokundu annemde babaannemi aramış demiş bunlar senin başının altından çıkıyor düğünlerine gelmediler onlara kusmuyolar bizemi kusuyor bizim ona iyilik yaptıklarımız zamanlar unutuldu demiş oda bırakın böyle şeyleri demiş anneme bak sen fitneci insanlar ve her bayram gidiyoruz köye bunlar yüzünden geberip gittiklerini görmek nasip olur inşallah bize
Haklısınız Allah'ın adaleti şaşmaz er ya da geç tecelli eder siz kendinizi düzeltin Allah ile aranızı iyi tutun her şey Allah'tandir İslam'ın emir ve yasaklarına dikkat edin
Ailem asla gözlerini acmiyolar onlara yinede iyi davraniyolar ve onları uyarıp bişey dediğimde ailem bana kızıyor ben kötü bişey demiyorum gözlerini açmaya çalışıyorum ama anlamiyolar
Yaşınız kaç kucukmusunuz
24üm
Niye öyle davranıyorlar acaba
Nebiliyim ben ya bunlar kaç yaşında hâlâ gözlerini acmiyolar bunların derdi bu bunlar böyle insanlar diyorum bazen onlarda laf ediyorlar söyleler böyleler ben dediğimde suç oluyor sen karışma o bizi alakadar eder diyo annem bana kızıyor
Dua edin Allah'a o çözer
Sanmıyorum pek bunların gözleri kör gibi
Dua açar Allah herşeye kadirdir
Nasıl dua edicem bilmiyorum ne şekilde
Ya rabbi sen ailemin ve benim hakkımda herşeyin hayırlısını ve kolayını nasip et senin rızan dışı hareket eden kişilerden ailemi ve beni uzak tut diye
Basında 3 defa estağfurullah sonra salavat sonra dua bitiminde salavat
Tamam teşekkürler 🙏
Evlimisin bekar mı onun içinde dua edin
Bekarım
Bak mesela bu babaannemin kardeşinin torunu istedi beni bunlar içten içe ben istiyecem diye korkuyor çocuğu istemedim diye işlerine geliyor şimdi
Gönlünüz varmiydi çocukta
Hayır tabiki ben istemedim istesem bişey yapamazlardi ama babaannem hem bana sen çok pişman olucan diyip hemde benim için halamın oğlunu düşünmüş bide annemee söylemiş duymasın o ha demiş annemde abi diyo olur mu demiş babamda olmaz öyle şey demis niye olmasın demiş onunda burnu havada bişey zaten ugrasilmaz egosundan geçilmiyor oda benim için ben onu kardeşim gibi görüyorum ben ona o gözle bakmadimki hiç sen nerden çıkardın falan demiş halam annemi aramış yalnis aramayın biz kızdık ona fslan demisti
Niye evlenmiyormusun en azından yuvanız olur belki rahat olursunuz huzurlu olursunuz
Çünkü istediğim sevdiğim insan ile evlenmek istiyorum o sülaleye yakın onların tanıdığı biri ile evlenmek istemiyorum hem evlenmek benim için ilk sirada bile değil önce bi bölüm kazanıp iki yıllık bile olsa üni okumak isterim
Tabiki karar sizin
Koydemi yaşıyorsunuz
Hayır biz İzmir'de babaanne dede köyde dediğim kişilerde burada yaşıyor halamlarda
Çocuk gitmiş halama babaanneme o başka sonuna kadar beklicem ben onu falan demis
Söylermisin sırf erkek istiyor diye olur mu böyle şeyler istediği kadar istesin kız istemedikten sonra ne önemi var çocuk babamı seviyor çay falan ismarlamis babama babamda çocuğu istiyor gibi ama zorla hiçbişey olamaz sen kimi seviyorsan o olur dedi annemdr
Bazen bu çocuğun hakkında şaka falan yapıyolar bak sen evlenirsen evlenicekmis çocuk evlende çocuğun hayatını yakma çocukta evlensin biriyle diyo annem şaka yapıyor sinir oluyorum
Tabiki ama dikkatli olun erkek sıkıntılıdır
Ne konuda mesela
Size bişey falan yapar Allah gostermiye
Neden öyle dediniz çocuk çok sessiz sakin biri anlamadım
Çocukluğumdan biliyorum ailesi falan bize gelip giderdi biz çocukla oyun falan oynardık hatta ailesi çocuğun kıyafetlerini verirmiş ben giyermisim
Bilemessiniz
1 kere görmeyle beni istemiş
Yıllardır görmüyorduk gördükten sonra istemiş sasirdim
Ailem seviyor falan diyolar ama bilmiyorum benim amcamın kızı vardı bu çocuğun amcası ile evlenmişti zamanında bişeyler oldu bıraktı bunlar benim amcamın kızını kendisi birleriyle konuştu etti o zamanlar kuzenim yengemde bahsettiğimizde takıntılıdır aman bırak falan dediler bizim akrabalarda onlar istemezler tabi konusmuyolar ya dedi
Hayırlısı ve kolayı olsun hakkınızda
Bide şey durumları iyi ya kuzenimde istemiyor senin istediğin olur diyo alttan citlattim kendisi zamanında boşandı başkasıyla evlendi onlar şimdi konuşmuyorlar
Siz ne diyorsunuz bu konuda sizce çocuk takıntılı olabilirmi ama en son annesi zorla olucaksa biz istemeyiz demiş babaanneme bu babaannemin söylemesi bu arada bilmiyoruz yani
Gerçekten öyle dedimi sizce akrabalar takıntılı gibi göstermeye çalışıyor olabilirlermi bana onları
Bunlar mahrem konular buradan herkes görüyor haberiniz olsun
Lütfen bana akıl verin ama
Neyse yanlış anladınız galiba
Niye engelliyorsunuzki ne yaptım ben size
Size hakkımı helal etmiyorum bunu böyle bilin yazıklar olsun
En büyük hırsız vakit canlandır
kötü olarak
Kötü olsanda aynı yine kötüsün bak iyilik yapıyorduk kötüydük şimdi kavga ediyoruz tartışıyoruz yine kötüyüz babam olucak aptal hâlâ bunlarla bağını kopartmıyor çıldırıcam