İnsan bi kendine sorar ben bu kriterleri bekliyorum da ben ne sunucam karşı tarafa
Kendi hayatta hiçbir şey başaramamış. Evin var mı araban var mı diye kriter koyuyor. Ne denir buna şimdi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Öğretmenlik enayilik değil bir sürü insan ne hayallerle okuyor ama son 22 senede bu kutsal mesleğin çok afedersin bilmem neresine edildi. Soruna gelince bence de sen haklısın ben de aynı tepkiyi verirdim insan en azından isteklerini gerçekçi bir zemine oturtacak sonra senin dediğin gibi sen nesin ki bunları soruyorsun diye sorulmayı hak eder. Bir kadın evet hayali çalışmak olmayabilir ev hanımlığı eşine yardımcılık çocuk büyütmek yemek yapmak temizlik yapmak olabilir bunun karşılığında durumu iyi birini istiyorum diyebilir makuldür ama daha yemek yapmayı bilmeyen birinin bunları sorması çok saçma bence
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben de öğretmenim E. n. a. y. ilik değil bu bölümü okumak Hayal nedir bilir misin ideal nedir bilir misin Her şey para değil. Küfürlü konuşman da doğru değil Kızlar siz de şu ev ve araba sevdasından vazgeçin bi Çok hastasıysanız kendiniz çalışın alın Hazır beklemeyin Eliniz ayağınız tutuyor dimi Bedensel rahatsızlığı olan bile çalışıyor Neyse çok şey derdim de bu kadar kalsın
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yok öğretmenlere saygımız sonsuz. Ama diyor ki bu ben çalışmak istemiyorum. Yemek yapmak da elimden gelmez. Kendine bakıcı arıyor yani
Ne yapalım şimdi? Bunu böyle sorun edeceğine seninle kafalarımız uyuşmuyor deyip ayrılabilirsin. Karısını çalıştırmak istemeyen de oluyor o zaman onlarda yobaz mı?
Müneccimsin galiba kesin hükümlüsün. Belki ileride bir iş bulup hayatını düzene sokacak.
Çok ağır olmamış mı ya onun yaptığıda doğru değilde görücü usulü müydü bu
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Öğretmenlik okumuş ama çalışası yokmuş. Yemek falan yapamam diyor. Evin var mı araban var mı diyor. Çocuk bakıcısı mıyım ben, sen karşı tarafa ne sunuyorsun ki bunları erkekten bekliyorsun derler adama