Eşim bana verdiği harçlığı kıskanıyor?

Eşimin maaşı 85 binlerde bana aylık 2 bin lira kartıma gonderiyordu iki üç aydır 5 bin lira göndermeye başladı öyle anlaştık. Ben memleketimden çok uzakta oturuyorum. Bana para vermeye başladı başlayalı sürekli bana harçlık vermesinin saçma olduğunu empoze etmeye çalışıyor. Ben sizin bütün ihtiyaçlarınızı alıyorum diyor. Ama ben evlendim evleneli eşimden bana şunu al diye hiçbirsey söylemedim. Ben şu kursa gitmek istiyorum dediğimde fiyatını da beraberinde söylediğimde bana boş ver vs. Vazgeçirmeye çalışıyor. 6 yıldır ehliyetimi alamadım. Kendisi ehliyetimi almamı istiyordu konu paraya gelince bana verdigi paradan biriktirme mi istiyor. Sigaram yok. Kuaföre evlendim evleneli hiç gitmedim çünkü herşeyimi kendim hallediyorum. Markete giderim o olmadığında aktüel ürünlere falan bakarım ya da yiyecek alırım. Para da çok çabuk bitiyor. Asla ondan da para istemiyorm ama resmen bana harçlık vermek istemiyor. Avmye gidiyoruz bir montun ya da birseylerin fiyatına bakıyor sesli bir şekilde çok pahalı diyor. Mutfak giderlerini alıyor hiçbir sıkıntı yok ama kasaya gelince sesli bir şekilde bu ne ya oo çok pahalı diyor. (1000 lira Max) Ben anlayamadım bu adami

Eşim bana verdiği harçlığı kıskanıyor?