Diğer Yalnız kalmak istediğinizde nereye kaçarsınız? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Ben evin yanındaki stadyuma geldim yürüyüş yapıyorum müzik eşliğinde bazen kafa dinlemek lazım... Yalnız kalmak istediğinizde nereye kaçarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. parklara 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. odama ahshahhshsfazla uzaklasamiyorum 1 4 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Olsun kafan dağılsın hüzünlerin defolup gitsin de sjsjsj Yorumla yarenimsii 1 yıl gitmiyo odamda zirliyorum ahshahhs Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Kıyamam pencereyi aç defolup gitsin prenses djdjnd Yorumla yarenimsii 1 yıl denerim 🥹 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yalnız yürümeyi sahilde tercih ediyorum veya yeşil alanların bol olduğu yerleri. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 582 cevap paylaştı. Bi banyoda huzur var 😄 1 9 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Ajajaj😀tuvalette huzur veriyor bence Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Yok ben banyonun içi hatta duşun içi diyourum 😂 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Orası çok daha rahat evet su varsa huzur vardır. Snsne Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Duşun Altında öylece durmak çok güzel Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Evet o an meditasyon gibi Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Tabi evdekiler sırada beklemiyorlarsa sjsjsn😅😅 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Yok gece giriyorum 1 saat 😄 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl O zaman rahat 😀 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Raaat 😄 Yorumla
Hayallerhayatlar25 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 92% 1 yıl Kafama neresi anlık olarak eserse oraya 1 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sephora 1 6 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Orası neresi. Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Makyaj, Cilt Bakım Ürünleri ve Parfümmm Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Bulgaristan da filan mı yaşıyorsun dicektim şehir ismi gibi sjdjdj konuya uzaklığım 😅😅 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ordan bakınca Bulgar gibi mi duruyorum¿ Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Hayır. Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Güzel. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ormanlım bir parka 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Orman 1 0 Yorumla
Düş_ve__Gercek Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Kahveye 1 1 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Az önce kahveye gittim herkes yüksek sesle tiktok izliyor kahve kültürü de ölmüş. dhdbd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
parklara
odama ahshahhshs
fazla uzaklasamiyorum
Olsun kafan dağılsın hüzünlerin defolup gitsin de sjsjsj
gitmiyo odamda zirliyorum ahshahhs
Kıyamam pencereyi aç defolup gitsin prenses djdjnd
denerim 🥹
Yalnız yürümeyi sahilde tercih ediyorum veya yeşil alanların bol olduğu yerleri.
Bi banyoda huzur var 😄
Ajajaj😀tuvalette huzur veriyor bence
Yok ben banyonun içi hatta duşun içi diyourum 😂
Orası çok daha rahat evet su varsa huzur vardır. Snsne
Duşun Altında öylece durmak çok güzel
Evet o an meditasyon gibi
Tabi evdekiler sırada beklemiyorlarsa sjsjsn😅😅
Yok gece giriyorum 1 saat 😄
O zaman rahat 😀
Raaat 😄
Kafama neresi anlık olarak eserse oraya
Memleket iyi geliyor...
Sephora
Orası neresi.
Makyaj, Cilt Bakım Ürünleri ve Parfümmm
Bulgaristan da filan mı yaşıyorsun dicektim şehir ismi gibi sjdjdj konuya uzaklığım 😅😅
Ordan bakınca Bulgar gibi mi duruyorum¿
Hayır.
Güzel.
Odama. d
Odama
Parka yürüyüşe
Evde olurum
Ormanlım bir parka
Orman
Kahveye
Az önce kahveye gittim herkes yüksek sesle tiktok izliyor kahve kültürü de ölmüş. dhdbd
Hafif yağmur eşliğinde arkadaşın ile paslaşmak...
Su kenarına