sanki siz atmadınız :DDD
Mürekkep Testine Göre, Sen Hangi Rahatsızlığa Sahipsin?
sanki siz atmadınız :DDD
'' Sen tamamıyla normalsin. Çok sağlam bir ruhsal yapın var. Kendini çok iyi tanıyorsun; sınırlarını ve potansiyelini de çok iyi biliyorsun. Sağlam bir karakterin var. Hayatın tam bir denge halinde ve dengeni bozan şeylerden alabildiğine uzak duruyorsun. Kısaca zihninde hiçbir sorun yok ve her şeyden önemlisi kendin olabiliyorsun! ''
i1.ytimg.com/.../maxresdefault.jpg?feature=og
bana diyı normalsin diyı ağağağaağ
Sen Tamamen Normalsin!
Sen tamamıyla normalsin. Çok sağlam bir ruhsal yapın var. Kendini çok iyi tanıyorsun; sınırlarını ve potansiyelini de çok iyi biliyorsun. Sağlam bir karakterin var. Hayatın tam bir denge halinde ve dengeni bozan şeylerden alabildiğine uzak duruyorsun. Kısaca zihninde hiçbir sorun yok ve her şeyden önemlisi kendin olabiliyorsun!
Sen tamamıyla normalsin. Çok sağlam bir ruhsal yapın var. Kendini çok iyi tanıyorsun; sınırlarını ve potansiyelini de çok iyi biliyorsun. Sağlam bir karakterin var. Hayatın tam bir denge halinde ve dengeni bozan şeylerden alabildiğine uzak duruyorsun. Kısaca zihninde hiçbir sorun yok ve her şeyden önemlisi kendin olabiliyorsun!
çoklu kişilik bozukluğu çıktı ya
bana şinofreni çıktı :DD
iftiraları kabul etmiyorum o aptal testte normal çıkanlar sorunlu bence :D
ahhahhha aynn
ya ben şizofreni nasıl çıkarım :DDD
hahahahahha :D cidden ya onu nasıl başardın :D
ne bileyim ya :DDD hahahhahah
Cevap
6Cevap
Sen Tamamen Normalsin!
Sen Tamamen Normalsin!
hahahah bende bu çıkıtı :)
salladıysan o cıktıysa salla kafandan o senı tutmucak uzulmene ne gerek mutlu yasama varken
teşekkür ederim :))
rica ederım yardımcı olduysam
Sadist Kişilik Bozukluğu çıktı nooluyo l*n :)
:D :D
normal dedi bana, test yanlış :)
bana şinofreni dedi :DDD
sen ne diyon :DD
Yarısında sayfa dondu, internet sayfası kapandı. sanırım yukarıdan bir işaret daha ileriye gitme dendi..
Sen tam bir normalsin dedi bende sasirdim
iyimiş bana şizofreni çıktı :DDD
offf offf ben normal bekliyordum
şüpheleniyorum kendimden :DDDD
normalsin işte :D
ben de bozukluk demedi şizofreni dedi var mı böyle bişey :DDD
Aman kalsın psikolojiyi bozmayalım
kötü değil ya :D
Paranoid Kişilik Bozukluğu...
Çoklu kisilik bozukluğu;))
Sen tamamen normalsin çıktı :)
Çok normalmişim :)