arkadaşlar bu ünlü oyuncular, şarkıcılar fenomenler kimler aslında ya? çok merak ediyorum daa, bende kaç senedir oyunculukta sürünüyorum boş boşuna menajerlik, eğitim, bağımsız film, etkinlikler falanda ama bir yerlere varamıyorum, neden acaba? bu tüm ünlü dediklerimz gündemde olan oyuncular, şarkıcılar nasıl bu yerlere gelmiş sizce? belli herkes torpilli değil, hepsinin aileride zengin değil bir çok oyuncunun aileside ünlü olunca zengin olmuş. peki ben neden bir yere varamıyorum acaba çabalıyorum, tipimde mi sıkıntı var?😂
😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ahh ahh yapabilseydim ben de yapacaktım kamera arkasi olarak ama olmadı iste onlarınki apayri bir olay tabi bir oyuncu vardı adını unuttum röportajında diyor ki hocası söylemis bu kapidan iceri zenginler girmiyor diyor hep sokaktan gezen insanlar geliyor diyor tiyatro icin diyordu ama zengin olup oyuncu olanlarda var tabi bu fotograflar sana aitse cok iyisin hele ikinci fotograf cok iyi cekilmis sen moda fotografçılığını dene
Sende neden olmadı efendim, ya biz neden yapamıyoruz ki, evet onu doğru dedin zaten herkesin ailesi zengin, torpilli falan değil, ama nasıl yapmışlar? evet fotoğraflar bana ait çok teşekkür ederim 😊✌️
Benim saglik sorunlarim var bir tane var 16 senedir onun yüzünden çalışamiyorum gidemiyorum gezemiyorum göremiyorum hic bir sey yapamiyorum kurtulamadim bir turlu bir de yaş gecti artik zamaninds yapacaktim o da olmadi benim arkadaslarim dizilerde filmlerde calisiyorlar onlar yapti ben yapamadim maalesef saglik sorunum yüzünden bu oyunculuk bir yerde zengin olmak bir yerde ünlü olmak zengin olanlarda zaten zenginim diyor yine tanınıyor ünlü oluyor oyunculukta zengin sevecek merak olacak isteyecek öyle yapacak mesela örnek olarak Kaan Yıldırım için zengin diyorlar ben bilemiyorum oyunculuguna gelince fena degil aslinda ama dizileri tutmuyor tabi sen moda fotoğraçlığını bir dene bak hem çok şanslısın yine bu işin içindesin tek hayalim istegim buydu bu işin içinde olmak kurgu yönetmeni olmak istiyordum
Vay be adam sen naptın yaa çok üzüldüm sanaa vallahi, Allah yardımcın olsun, kaç yaşındasın ki? bence hayallerin, isteklerinin peşinden koşmak için çabalamak için hiç zaman sınırı yok, bence tekrar dene çok istiyosun olursun be
32 yaşıma geldim işte 33 olacam yine hayallerim isteklerim var ama onlari da yapmak zor bulundugum yer cok kotu bir de hala sorunlarim devam ediyor ama bakacagim bir seylerden baslayip artik yapmam gerekiyor zaten iş yok güc yok saglik da yok ama böyle de gitmiyor ki hem iş açısından hem de bir seyler yapmak bir seyler yaparken de sevdigim istedigim seyleri yapmak yine o kadar cok sey varki yapmak istedigim bazilari yine imkansiz bazilari zor bakalim artik bundan sonra en azindan yapabilecegim bir seye baslayip ugrasip deneyecem
İnşallah istediğin yerde bulursun kendini, yaşın bence çok değil ya orta bir dönemdesin, peki senin arkadaşların nasıl yaptılar? araya torpil rüşvet falan girdimi?
Nasil yaptiklarini bilmiyorum ama zaten bir seyler yapiyorlardi onlar okul okurken sonra bitirdiler yolunu buldular kimisi kurgucu oldu kimisi yönetmen oldu kimisi kameraman oldu kimisi fotografci kimisi baska seyler mesela tiyatro oyuncusu olan var hatta o cok ilginc onu nasil yapti cok merak ediyorum yani kisacasi onlar ben degil ben sorunumdan kurtulamadim kurtulamiyorum yine yapardim bir seyler 16 sene icinde ama ailevi vs baska problemler de var ben de sadece saglik sorunum degil ki hic bir istedigim olmadi iste bir de dedigim gibi bulundugum yer cok kötü hic bir sey yok bu isleri yapmaya dair mesela istedigim en basitlerinden ürün ve yemek fotografciligi yapmak istiyorum kursuna gideyim öğreneyim istiyorum kurs filan yok bu isi yapan da yok burada zaten yazilim ogreneyim diyorum kurs yok yapan da yok bulamiyorum bakalim robotik kodlama kursu var oradan baslayacagim ingilizce ile beraber diger yandan grafik tasarim var onu istiyorum ama kursu yok is olarak matbaacilar filan varda onlar da tırt bir ise yaramiyor okul zamaninda denedim olmadi iste bir yandan olmadi bir yandan ben üzerine gitmedim zorlamadim ben yazilim ogreneyim dedim 4 sene once basladim en basitinden hatta olmayinca biraktim 2 3 sene sonra tekrar basladim onda da olmadi biraktim olmayan sey zorlanmam oldu ben üzerine gitmedim aslinda bu her konuda boyle ogrenmem gereken programlar vardi ben uzerine gitmedim gitmeyince olmadi ama hep ogrenmek istedim yarim yamalak yaptim ettim yine ogrendim ilerledim yarim yamalak olmasina ragmen eger uzerine duşseydim demek ki olacakmis iste bir sey istedigin zaman üzerine düşeceksin ben bunu yapacam diyeceksin onu yapmaya zorlayacaksin gec de olsa oluyor aslinda ben yapmadim iste sadece kendimde saglik sorunum yok ailevi sorunlarimda var 16 senem bosa gitti sen olsaydin cok iyi yerlerdeydin cok iyi isler yapiyor olurdun bak 16 sene ne demek
Yavv üzüldüm kardeşim gerçekten, sen nerde oturuyosun ki? kader yaa bu kadar denilen şey var ya çok insanı yüzü aşağı koydu kimileri de alıp dağın başına koydu
Kırıkkale de yaşıyorum sehir il demeye degmez koca bir köy sadece hic bir sey yapamiyorsun saat 7 de hayat duruyor zaten bildigin sokaklar boşaliyor heryer cok yakin onda sorun yok ama yapacak bir sey yok tek yapacak sey kafeleri gezmek o kadar bir yandan güzel yanı aslında Ankara'ya yakin 1 saat ama nasil gidip gelecen Ankara da az asagi degil ki oranin icerisi de gel git uzun suruyor baska hastaliklar cikti onun tedavisi icin Ankara'ya gittim Ankara'da tedavi gordum ama diger sorunuma bir turlu çozum bulamadilar iste Ankara bile benim icin cok iyi de nasil olacak orada istediklerimi rahatlikla kolaycana yapabilirim yine kurslara godebilirim ogrenebilirim bir yere girip ogrenebilirim ama o da zor benimm icin iste
Abi istersen gel İstanbula yardımcı olursuz düzenli işde buluruz miss gibi yaşarsın Takip attım sana
Ahh bir gelebilsem benim kardesim de orada zaten ama ben gelemiyorum oraya gelsem produksiyon sirketlerine bakabilirdim tabi veya fotografcilik olur
Neden gelemiyosun kardeşim, olmuyor yapamıyor falan yani kaşkilerle bir şey yapamazsın ki, sonuçta bir yerden başlaman gerekiyor
Tv programlarına katıl. Bir kere ekranda dikkat çekince teklifler gelir zaten.
Tipimde sorun yok mu sence?
Mert Ramazan Demir degl mi bu aaa Ferit
Mert Ramazan Demir değil be, onun burada ne işi var ki, adam ünlü sektörde yerini bulmuş... benim bu