İnternette yazana bakarak heder etme kendini. İhtimaller içinde olabilir. Ama resimden tümör demek kadar cahilce ve anlamsız bir şey olamaz. Patoloji raporu var mı elinde? Doktora gittin mi? Yapmayın lütfen yapmayın. Kafanızda çıkanı buraya atıp nedir demeniz hiç olmamış bu yaşta (!) Doktora gidiniz. muayene eder gerekirse parça alır teste gönderir sizi bilgilendirir. Bu kadar olmaz dedirtiyorsunuz yemin ederim ya.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Doktor veya doktor tandiigi varsa sorabilir mi diyeydi.. Gece sorabilecek biri yok ve telastan kendimi bitiriyorum şu an..
Hanım efendi. Tömür olmuş olsa bile (allah korusun) şu dakka yapabileceğiniz en iyi şeyde acilden giriş yapıp hastaneye gitmek. Bu saate doktor arayıp bunu sorsam ana avrat söver bana. Kafayı mı yedin sen. 2 üni bu yüzden mi bitirdin. S. git başkası ile dalga geç der. Yani sorunuz da bu kadar trajikomik. Bu saatte bir siteye kafanızın resmini çekip bu ne çok korkuyorum yazıyorsunuz. Yani ne diyeceğimi bilmiyorum. Bilmem anlatabildim mi? Salağın biri çıkıp doktorum bu tümör. 3 günlük ömrünüz kalmış dese ne yapacaksınız? Lütfen ya lütfen...
Jinekolog kafa resminize sivilce dedi ve inanıp teşekkür ettiniz. Jinekolog olduğunu nereden biliyorsunuz? Ben beyin cerrahı olarak yapmanız gerekeni yazıyorum size. Siz jinekoloğa inanıyorsunuz. İşte beynin nerede olduğunu modern tıp hala araştırıyor... Sizin gibiler yüzünden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnternette yazana bakarak heder etme kendini. İhtimaller içinde olabilir. Ama resimden tümör demek kadar cahilce ve anlamsız bir şey olamaz. Patoloji raporu var mı elinde? Doktora gittin mi? Yapmayın lütfen yapmayın. Kafanızda çıkanı buraya atıp nedir demeniz hiç olmamış bu yaşta (!) Doktora gidiniz. muayene eder gerekirse parça alır teste gönderir sizi bilgilendirir. Bu kadar olmaz dedirtiyorsunuz yemin ederim ya.
Doktor veya doktor tandiigi varsa sorabilir mi diyeydi.. Gece sorabilecek biri yok ve telastan kendimi bitiriyorum şu an..
Hanım efendi. Tömür olmuş olsa bile (allah korusun) şu dakka yapabileceğiniz en iyi şeyde acilden giriş yapıp hastaneye gitmek. Bu saate doktor arayıp bunu sorsam ana avrat söver bana. Kafayı mı yedin sen. 2 üni bu yüzden mi bitirdin. S. git başkası ile dalga geç der. Yani sorunuz da bu kadar trajikomik. Bu saatte bir siteye kafanızın resmini çekip bu ne çok korkuyorum yazıyorsunuz. Yani ne diyeceğimi bilmiyorum. Bilmem anlatabildim mi?
Salağın biri çıkıp doktorum bu tümör. 3 günlük ömrünüz kalmış dese ne yapacaksınız? Lütfen ya lütfen...
Jinekolog kafa resminize sivilce dedi ve inanıp teşekkür ettiniz. Jinekolog olduğunu nereden biliyorsunuz? Ben beyin cerrahı olarak yapmanız gerekeni yazıyorum size. Siz jinekoloğa inanıyorsunuz. İşte beynin nerede olduğunu modern tıp hala araştırıyor... Sizin gibiler yüzünden.
Merhaba ben jinekologum sivilce
Teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun başka sormak istediğin soru var mı