Daha b.. kadar anlamı olmayan varlıkların. Haşa ben Allahım demesi ya da Allah'a dair çirkin söylemlerde bulunması. Çok acınası. Yeriniz chnneeemm olsun
Allah nazarı neden yarattı? Bu nazar olayı nasıl oluyor? İlla içinde hırs mi olucak? Çocuğuna da nazar degdiren var neden?
Amacı enerjisel hased festlık kıskançlıgın emerjisek olarak karşı tarafa sirayet etmesi aktarılmask göbek çakrası yoluyla vs göbek deliginin etrafına gül yagı sürersen bişey olmaz
Peki insan kendi çocuğuna nasıl nazar ediyor. Misal ay çok güzel diyorsun mutlulukla ve nazar oluyor. Burada kötü bir niyet ve bakış yok ki bunun sebebi nedir
En çok nazar da annenin çocuguna olan sevgisinden oluyor orada da çok büyük saf bir sevgi oldugu için iyi niyet olsa bile büyük bir enerji oluşuyor o yüzden gümüş ve burcunun taşını vs takman daha iyi olur 👌
Kafa karışcak bir şey yok Nazar var eneejisel bişey yüksek swvgidwn de olabiliyor hasedden de olabiliyor bundan korunöak için Kalem 51-52 okuman gerekiyor Gül yapının frekansı yüksek olsugu için taç çakranı korumaya alıyor taşlar se enerjinş yğkswltiyor neyi analmadın
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Allah nazarı neden yarattı? Bu nazar olayı nasıl oluyor? İlla içinde hırs mi olucak? Çocuğuna da nazar degdiren var neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
nazar diye bir şey yok
İnancın nedir tam olarak
Kalem 51-52 oku suya 7 kere iç bişeyin kalmaz aşko
Teşekkür ederim. Lakin ben burada ki amacı ve nasıl oluşunu soruyorum
Amacı enerjisel hased festlık kıskançlıgın emerjisek olarak karşı tarafa sirayet etmesi aktarılmask göbek çakrası yoluyla vs göbek deliginin etrafına gül yagı sürersen bişey olmaz
Peki insan kendi çocuğuna nasıl nazar ediyor. Misal ay çok güzel diyorsun mutlulukla ve nazar oluyor. Burada kötü bir niyet ve bakış yok ki bunun sebebi nedir
En çok nazar da annenin çocuguna olan sevgisinden oluyor orada da çok büyük saf bir sevgi oldugu için iyi niyet olsa bile büyük bir enerji oluşuyor o yüzden gümüş ve burcunun taşını vs takman daha iyi olur 👌
Kafamı karıştırdın hem küpeli hem , ayetler , hem taşlar, madenler teşekkür ediyorum ama sağol
Kafa karışcak bir şey yok
Nazar var eneejisel bişey yüksek swvgidwn de olabiliyor hasedden de olabiliyor bundan korunöak için
Kalem 51-52 okuman gerekiyor
Gül yapının frekansı yüksek olsugu için taç çakranı korumaya alıyor taşlar se enerjinş yğkswltiyor neyi analmadın
Şimdi daha netim teşekkür ederim 😊
Rija ederim aşko
Ben öyle bir şey yaratmadım
Cani sklmistir