Diğer Doğulu erkekler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Doğulu erkekler bir bana mi çekiici geliyor? Tanidigim hepsi fena erriill Güncellemeler1 yıl Amma doğulu varmış 😅 Doğulu erkekler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. size öyle geliyor 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bana öyle gelmiyor, doğulu olduğum halde bunu söylüyorum bu arada 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu taraflar sizin erkrklere hayran soyliyim Yorumla
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Vahşi ve ateşliyiz , tabiatımız sert ama sağlamdır.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 394 cevap paylaştı. Evet öyleler bizimkiler bende doguluyum 2 1 Yorumla Soran 1 yıl +11111111 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Eril olmaları yeterli mi? Fazla eriller evet kadını döven söven aldatan ezen depersiz gören erkek egemenliği. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bütün şehirleri gezdim Güneydoğu’da en iyisi Mardin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mardin ve Diyarbakır erkekleri diyorum sadece Yorumla
greendevils Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Farklı zevkler ve tarzlar kutup çekiştirir bu doğal bir şey 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bencede Yorumla greendevils 1 yıl Anlaşılan sorudan soruya herkes millet şehir değiştiriyor. Tüm yorumlardaki herkes doğulu oldu biranda :) Yorumla
merhabalarHerkese07 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bende doguluyum saclarimdan belli degil mi orman gibi tras olcam 0 0 Yorumla
RollePlay Takip Et Xper 5 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Gel bakalım şöyle sen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nereye Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 823 cevap paylaştı. Hiko babayı yapalım sana 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Al sana diyarbakirli 😅 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😅😅😅 Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Esmerler diye mi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Biraz da ondan evet beyaz ten oldugum için Yorumla bilgeerkoderler 1 yıl Niye bende kürdüm kumralim renkli gözlüyüm eril değil miyim aa Yorumla Soran 1 yıl Biraz da dedim canim hepsi demedim. Yorumla bilgeerkoderler 1 yıl Himm peki jcjxj Yorumla
Kahraman_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Kaşınıyorsun sen nerelisin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Antalya da neden kasiniyorum Yorumla Kahraman_06 1 yıl Kulağına söylemem gerek Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Capkinlar 0 2 Yorumla gezginberkay 1 yıl Öyleyiz Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle. Özellikle bizim unidekiler Yorumla
Drejkanno Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Doğudan kastın tam olarak nerden başlıyor 😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sence Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Haklısın 😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sagol Yorumla Knightdark 1 yıl Üzerime alınmıştım sende sagol Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Komiksin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
size öyle geliyor
Bana öyle gelmiyor, doğulu olduğum halde bunu söylüyorum bu arada
Bu taraflar sizin erkrklere hayran soyliyim
Vahşi ve ateşliyiz , tabiatımız sert ama sağlamdır..
Kesinlikle
Evet öyleler bizimkiler bende doguluyum
+11111111
Eril olmaları yeterli mi? Fazla eriller evet kadını döven söven aldatan ezen depersiz gören erkek egemenliği.
Bütün şehirleri gezdim Güneydoğu’da en iyisi Mardin
Mardin ve Diyarbakır erkekleri diyorum sadece
Farklı zevkler ve tarzlar kutup çekiştirir bu doğal bir şey
Bencede
Anlaşılan sorudan soruya herkes millet şehir değiştiriyor. Tüm yorumlardaki herkes doğulu oldu biranda :)
Bende doguluyum saclarimdan belli degil mi orman gibi tras olcam
Gel bakalım şöyle sen
Nereye
Hiko babayı yapalım sana
Al sana diyarbakirli 😅
😅😅😅
Karadenizlilerde öyle
Esmerler diye mi
Biraz da ondan evet beyaz ten oldugum için
Niye bende kürdüm kumralim renkli gözlüyüm eril değil miyim aa
Biraz da dedim canim hepsi demedim.
Himm peki jcjxj