Birşeyler ters gitti ve bu noktaya geldim. Hamdolsun lakin ne ben buyum ne de bu benim yolum. Anlamam gereken ne ya da görmem gereken. Hayat bir yerlerde birileri için akıyor ne mutlu. Zamanın durduğunu hissettiğim o kadar çok zaman oldu. Günlerin birbirinin aynısı olduğu. Hüznümle dağlamayim sizi. Birşeyler değişecek daha güzel olacak umarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
geceler sıkıcı
Sıkıcı olan geceler değil; geceleri değersizlestiren şeyler
Geceye iyi dersem, gündüzün hakkına girmiş olurum. Mutlu muyum mutsuz muyum bilmiyorum birşeyler kaçırdığım kesin. Eksik oluşum.
Buna yakılır 🌃🌙🚬
Birşeyler ters gitti ve bu noktaya geldim. Hamdolsun lakin ne ben buyum ne de bu benim yolum. Anlamam gereken ne ya da görmem gereken. Hayat bir yerlerde birileri için akıyor ne mutlu. Zamanın durduğunu hissettiğim o kadar çok zaman oldu. Günlerin birbirinin aynısı olduğu. Hüznümle dağlamayim sizi. Birşeyler değişecek daha güzel olacak umarım.
Bunlari sana yazdıran kader utansın. Değişecek degismeli. Insallah bundan sonra daha güzel olur 🙏🏻
Kaderimi seviyorum herşeye rağmen. Elbette değişecek. İnşallah diyelim.
iyi olmasa iyi geceler olsun boş ver
En azından bu olsun ..
ayneeeeen öyle
daha iyi olabilirdi
Buna da şükür
şükretmiyorum ya
Daha iyi gecelerim olmuştu..
Aleykümselam iyi geceler vallahi ne diyeyim
Sen olursan iyi olurdu galiba
Aleyküm selam
nasılsın bu gece?
Aynı ne eksik ne fazla
bende öyleyim, nasılsın diyenlere gördüğün gibi diyorum.. ezberede olsa iyiyim diyemiyorm..
Deme yalan olur :/
selam olsun✋🏻
Selam yoldaş.
yaş kaç