Vala ben sarmayı ocağa koydum ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum. İki arada bir deredeyim.

Bu sefer çok özenemedim bayadır yapmıyorum. Boynum çok ağrıdı
Vala ben sarmayı ocağa koydum ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum. İki arada bir deredeyim.

Bu sefer çok özenemedim bayadır yapmıyorum. Boynum çok ağrıdı
alarm kur uzan
Dip tutar suyu biterse vs
o zaman akşam erken yatarsın artık
eic için teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
7Cevap
Kolay gelsin fazla abartıyorlar sarmalar güzel olmuyor bence
Vala biz çok severiz sarmayı güzel de yaparım
Kıymalı olunca içi daha hoş ama diğer türlü sevemiyorum
İçine kıyma altına kaburga seriyorum. Kaburgayı da mühürleyip öyle seriyorum genelde haşlama kokmasın diye
Zaten öyle güzel olur da zeytinyağlı sadece Pirinçten yapanlarda güzel olmuyor bir iki kez annem güzel yaptı sonra hoşuma gitmedi yemedim. Kıymalı zaten güzel olur 🙂
El lezzeti önemli ya
Annemde çok güzel yapar ama sarma kıymasız olunca yenmiyor
Bana da etsiz sarma boş geliyor. Ama tavuk luda yaparım bazen oda güzel
Tavuklu hiç denemedim ama sevmem gibi
Afiyet olsun. Gözüm kaldı, şu sarmaları buraya koymasan ne olurdu 😀
Sağol vala biz yemiycez çocuklara yaptım gözün kalmasın hasta olurlar bak 😀
Niyeki
Evet 32 kişiler benim oğlan gidemedi 31 oldu hasta oğlum
Hayır ilk okul 4. sınıf
Afiyet canoşki inş misafir yoktut
Evde yokuz 😀😀
Bu saatte neden diye sorguladım
Yerli malı var 10:30 da
Çok güzel olmuş, eline sağlık yahu 😅
Teşekkür ederim. Normalde kısık ateşe koysam 2 saat zor pişiyor. Şimdi yatmak istesem yarım saate pişer o diye korkuyorum şans ya yanar bilet olur. Uykumda var 🥱
Yanar dibine, kontrol et 😂💕
Bakıyorum maalesef uyumak vardı 😀😀
bende yiyeyim mi :D ne kadar yeteneklisin ya etli miydi bu sarma egede hep zeytinyağlı yapılıyor böylesi daha güzel. etliyse tabii
Biz etlide yaparız zeytin yağlıda şu an ki düşüncem ikiside ayrı lezzet ama salçasız asla
İşkembe dolması bağırsak dolması karışık. 😃Sarma, içli köfte, kayseri yağlaması ben yemek yemeyi seviyorum ya hızımı alamadım
Tabiki de yapamadığım yemeği sevmem hasretlik zor yemem lazım 😃
Olabilir boş ver
Et mi ooooooo 🥴
Etsiz yemek mi olur 😀😀
Etsiz sarmamı olur 😀😀
Mis gibiydi
Etti göndermedim altına serdim lezzet versin diye
Hmm o sensin Doğulular etsiz sevmez
Evet
Van
Çorbası güzel hamuru sevmedim evet
Oda olabilir haklısın bu netteki tarifler hepsi bana saçma geldi unu tereyağında az kavurup öyle yapılsa hamur bence daha güzel olur. Ama eğer bunun normali bu direk haşlama undur dersen yenmiyor valahi
Hazır şeylerden almayacaksın öncelikle. Kendin yapacaksın. Bizim orada kadınları kendileri yapar. Arabaşı kışın yenir. Kış gelmeden kadınlar hazır eder unları, kavururlar, bidonda saklarlar. Kış gelince hazırca yaparlar. Ben hamurunu da çorbasını çok severim. Yıllardır yemiyorum. Canım çok istiyor vallahi.
İşte bak püf noktası bu demek unu yağsız bir şekilde kavrulmuş oluyor. Ondan çiğ un tadı gelmiyor.
Hazır şeyler derken tavuğu organik
Yav işte hatta şöyle unu kavrulmuş un olacak dün instagram dan gördüm kadın unu kavuruyor sonra hamurunu o kavurduğu undan yapıyor. Benim izlediğim tariflerde hep çiğ di un ondan çiğ çiğ koktu. Bir daha yaparsam bende unu ilk kavurup öyle yapcam
Ben çorbanın ününü kavurdum. Tarifte diğer unu kavurmadı eşşekler hatta yaparken aklıma geldi dedim ki bu çiğ kokar nasıl tarif bu diye neyse eşim çorba güzel bu hamuru bir daha yapma dedi 😀
Fark ettim evet kavrulmuş una yağ ve yumurta da ekleyince güzel oluyor. Kavrulmuş unu seviyorum denerim bir ara eşim yemeğe gelmediği Zaman 😀😀
Çorba tek yemez yanına bişey ister gelde birde ona tavuklı pilav yap ugras
boş ver yemesek te olur arabaşı😀😀
İyiyim napim teşekür ederim sorduğun için
Bile bile kendime laf sokturdum afferim bana 😀😀
Biraz uzadı gel git zor oluyor uyucam da hani 🙃🙃
Soruya eşşek 😀😀
Sorular karıştı yav 3 sorudan cevap geliyor 😀😀😀Herkese yanlış yazdım en iyisi şalteri indireyim ben
Ben uyucam şimdi
Hadi iyi geceler
😂Eline sağlık. Afiyetle yersin
Okula gonderdım vala 😄😄teşekkür ederim
Bu saatte ne yatması 😴
Gece uyumadım soruyu sorduğumda saat 9 du
Alakası yok gece uyamadım eşime kızdım
Üstüne de patates dilimleri olmaz mıydı 😋
Çok severim
Afiyet olsun
Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?