Kocam çok düşüncesiz ve bencil davranıyor?

Evliyim iki çocuğum var ailem bana para gönderdiği zaman çoğu zaman eşime söylemiyorum eşime bu konuda daha doğrusu hiç bir konuda güvenmiyorum çünkü biliyorum o para hemen bitecek ya sigara alıyor ya da gidiyor saçma sapan oyun uygulamalarına para yatırıyor ama öğrendiği zaman da bana kızıyor neden söylemedin diye har vurup harman savuruyor gider 4 -5 paket sigara alır 1 paket de değil zaten sigara ucuz bişey değil içtiği sigara 72 lira felan ailem bana diyor biz sana para gönderdik mi onu çocuklarla sana yolluyoruz kocana söyleme yoksa saçma sapan şeyler alır diyorlar ben söylemiyorum ama mobil bankacılık uygulamama bildirim gelince görüyor hooop hemen çar cur ediyor dünde ablam bana eve alışveriş yapayım diye 1500 tl gönderdi beyefendi hemen 500 tl kendine kontör attı gitti 3-4 paket sigara aldı 497 tl param kaldı ben şimdi onunla ne alacağım düşünmüyor valla bıktım ya ailemde gel biraz bizde kal değişiklik olur diyorlar bende gitmek istiyorum en azından orada çocuklarım daha çok doyuyorlar ailem bana da çocuklarıma da bakar ama kocam yine bencillik yapıyor o ne olacakmış ne yapacakmış hey Allah'ım bu erkek milleti insanı çıldırtır ya 😏

Kocam çok düşüncesiz ve bencil davranıyor?