Güncellemeler
1 yıl
Solcular liberaller Kemal kilicdaroglu takintisi yaptiniz sizin takintiniz yuzunden Erdogan kazandi. Ayni takintiyla ekrem imamoglunu aday yapip yine erdoğan kazaninca daha iyi mi olmus olacak. Mansur yavasi, 25 yildir yoneten rte den daha kotu goruyor olamazsiniz. Ustelik sistemde degisecek. Yani Siz mansur kazandiginda bugunkunden daha cok iktidar olacaksiniz.
Güncellemeler
1 yıl
Amacim imamoglu yavas Kavgasi yaratmak degil. Muhalefet bolunmemeli. Muhaliflerin birbiriyle kaca etmesini doGru bulamiyorum. Hepimiz 2028 yilinda rte iktidarinin 26. yilini ve baskanlik sistemnin de 11. yilini yasiyor olacagiz. Bu nun Daha fazla surmemesi icin muhalefet ici kavgalar son bulmali. Ve doGru akilcil bir adayla is bitirilmeli.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O değil de CHP Genel Başkanı neden var
CHP Genel Başkanı tuzluk mu
CHP Genel Başkanı ülke yönetmeye talip değilse neden siyaset yapıyor?
Ekmeleddin'i aday yaptılar olmadı, şimdi İmamoğlu - Yavaş diye ikiye bölündüler
El skkiyle gerdeğe girilmez
Parti genel başkanıysan aday olacaksın ya da defolup gideceksin, işte o kaa
Bu sekilde ozgur ozeli mi aday yaptirtmaya calisiyosunuz. did
Farketmez
Birbirlerini yiyip dursunlar
Yemezler hocam , Herkes herseyin farkinda Chp genel baskani ozgur ozelde ego yapip ben kazanaxam diyip aday olacak kadae grizekali birisi degil. Herkes erdogan in gitmesi icin akilcil ve egosuz mucadele etmeli
Ok bye
Birbirini yeme durumu da yok yavas imamoglu gayet iyi anlasiyor benim amacim iki tarafi birbirine dusurmek de degil gercekleri anlatmak. Cunku muhalefer bazen gerceklerden kopabiliyor bunu kilicdaroglu adaylgiinda da gorduk.
Bişey diyin mi
Ölüp gidene kadar CHP nin iktidar olduğunu göremeyeceksin
Halka hitap edebilen doGru bir aday, chp icinde doGru bir isbirligi ve fedakarliklar vs. olursa kazanir sokaga bakarsan herkesin ekonomi den dolayi illallah ettigini gorursun milleti suriye olayi bile etkilemedi dusun Yani. Burada asil sorun muhalefetin yaptigi hatalar ki ben bu hatalardan biktim neden bu kadar gerceklikten kopuyorlar anlamiyorum
Dogru bit adayla 2023 bile kazanilirdi. Rte ilk turda kazanamadi
Kazanamaz. Terör örgütleriyle iş tutmaya devam ettikçe olmaz bu iş.
Ekrem başkan olacak.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!