Tecavüze uğramak unutulabilir mi?

17 yaşında aylarca tehdit edildim ve tecavüze uğradım. Bunun sonucunda hamile kaldığımı öğrendim bebeği aldırmak zorunda kaldım. 18 yaşıma gireli çok uzun bir zaman olmadı ve aileme bebeği öğrendikten sonra olayı anlatabildim şikayetçi olabildik o bahsettiğim kişiden. şu an günlük hayatıma bir şekilde devam ediyorum ve garip şekilde her yaşadığım şeyin olumlu tarafına baktığım için bu olayda da en azından daha kötüsü olmadı diye düşünüp bir şekilde mutlu olmayı başarıyorum. Sizce bu olayı basitleştirip günlük hayatıma dönebilmem normal mi ilerde psikolojik açıdan sıkıntı yaşatır mı

Güncellemeler
1 yıl
Bu durumu bile kullanıp mesajlardan sözde yardımcı olmak isteyen, dert dinleyen sonra özel bölgelerimin fotoğrafını isteyen ya da olayı sextinge çekmeye çalışan kişiler de bana bunu yaşatan kişi kadar midemi bulandırıyor ve gözümde ondan hiçbir farkları kalmıyor. Aynı zihniyet aynı sapkınlık sonuçta tek derdi cinsellik olan kişiler, en azından böyle durumları kullanmaya çalışmasınlar bu kadar düşmesinler lütfen
Tecavüze uğramak unutulabilir mi?