her şey 3 ay önce. Başladı arkadaslar 3 oy önce felaket baş donmelrim vardı gün boyu süren 6 yıldır alkol kullanıyorum sigara kullanıyorum ama bu baş dönmesi çok farklıydı psikiyatriye gittim ilaç verdi en düşük doz alkolle birlikte aldım çoğu zaman yaklaşık bir aydır beynim yok gece den gündüzden havadan yürümek ten yaşamaktan korkuyorum sanki bir simülasyon unun içinde yim kendimi bu bedende hissetmiyorum kendimi ailemi tanımıyorum sürekli kendimi öldürmek istiyorum ve ölümden de korkuyorum içimde bir sıkıntı var Çarpılmış gibiyim bir rüya görüyorum onun etkisinden gün boyu çıkamıyorum sanki kabir azabın da gibiyim ya da ameliyattayımda narkoz dan ayılmışım gibi ilaçlı emar çekildi sonucunu bekliyorum eşimi bile yanımda hissedemiyorum farklı bı boyuttayim kendi ellerimden kendi bedenimden korkuyorum çok ağır durumdayım yaşamak eziyet veriyor sizce bu psikojikmi dir ben çarpıldı mı yer yön bilgim yok yataktan kalkamıyorum yatalak gibiyim iyilescekmiyim yoksa ecelimmi geldi ben böyle konusunca panik atak sanıyorlar fakat yaşadığımı bir insan bedeni iki dakika yaşayamaz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tövbe et camiye git tesettüre gir sürekli tövbe et namaz kıl dua et hicbirseyin kalmaz derdi veren rabbin şifayı da verir ona sığın sadece ona sabret hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ölümümu bekliyorum artik
Öyle deme derdi veren Allah'tır demekki rabbin seni unutmamış ona sığın sadece bı kere dene içine huzur dolar sabret ama rabbin için birşeyler yap bı hafta dene namaz kıl tesettüre gir her namaz sonrası dua et o abdestin suyu yüzüne dediğinde bile huzurla mükafatlandirilirsin tövbe etmeyi unutma lütfen dene hayatın için ölünce hiçbir şey değişmeyecek böyle gidersen ölümden kork
Yalvarıyorum dene
Değil namaz kılmak içimden gelsede dua ettiğim anda içimden bir ses dini değerlere küfür ediyor her gece rüyamda değişik şeyler görüyorum basıylar üstüme gözümü bile kapatamiyorum değişik cisimler görüyorum
Rabbine biseyler yapki karşılığını versin o kadar kotu durumdaysan bunları yaparsın carpilmistan çok başka bişey bence üç harfliler gibi dene lütfen en kotu gunahlari bile işlemiş olsan rabbine sığındığın onun varlığına inandığın zaman tövbe ettiğin zaman rabbin seni affeder güzel bı hayat için dene hiçbir şey kaybetmezsin ot gibi yaşamaktan iyidir
Estağfurullah tabiki denicem dusunmeniz bile yeter beni fakat alkol alan. Bir insanım beynim çıldırmış gibi almadigim bir gün mutlaka kilıcam
Bir yıldır namaz kılıyorum her dua ettgim zaman ne istersem rabbim ertesi günü duamı kabul ediyor etmezse bile hayırlısı diyip geçiyorum bı gün geliyor o gün diyorum ki gerçekten rabbim yine benim için hayırlı olanı seçmiş şükrediyorum kilmadigim zaman aradan zaman geçtiğinde her şey üst üste geliyor 18 yasindayim yeni yeni yasadigimi anlıyorum öyle mucizeler oluyo ki anlayamazsın
Hergece dua okuyorum her saniye yanlız dua okurken ya da secdeye durduğumda Allaha karşı çok ağır küfür geçiyor içimden haşa şu an uyumak için gözlerimi bile kapatamiyorum ışıklar uçuyor değişik gözler gelip gidiyor
Allah rızası için bana da dua et kardeşim
İçme istersen hastaneye git yapma bunu alkol bu kadar sana zarar veriyorsa bide cehennemi düşün cehennem ile ilgili videolar izle psikolojini cehennem ile boz içmekten korkarsın o zaman
Ve 6 senedir alkol bağımlısıyım hal böyle olunca şu an alkole daha çok bağımlı oldum anlatamıyorum çok degisik bı azap dışarı çıkınca o gök yüzü üstüme geliyor heryer karanlik goruyorum
Söz veriyorum edicem sende denemek için söz ver lütfen
Söz veriyorum❤️
Hastaneye git bırakma vakıfları var orayı dene bunu kendine yapma sadece psikolojin değil vücudun organların ruh sağlığın herşeyin zarar goruyo bı kaç ay belki yıl neler olur tahmin bile edemezsiniz
Haklısın inşallah bana Allah o iradeyi verir şu zor zamanımda bile bu kadar aciya rağmen zaten baasim heryer dönüyor bide içiyorum bissuru pskiyatrik ilaç verdiler hala bırakamıyorum fakat icmedigim zamanda aynıyım 3 gün içmiyorum gene aynı oyuzden alkolün yaptığıni düşünmüyorum bazen
Beynimde bişey var ya da carpıldigimi ecelimin ölüm sarhoşluğu gibi geldiğini düşünüyorum
Gerekirse yat bı hastanede kelepcelesinler şu zikkimdan kurtul kurtuldugun zaman git bı camiye tesettür şart olmayabilir girmek istemek isteniyorsan seni zorlayamam namaz elbiseleri var onlardan birini al abdest al Allah'ın izniyle kurtulursun bu cefadan Allah bilir eşin ne haldedir bunu kendine ona yapmaya hakkın yok
Bu yıl her zaman ki gibi kötü geçti benim için sizin için de öyledir
Alkol sigarayı bırak rabbine yönel o zaman düzeltirsin inşallah
Düzelirsin
Bu çok farklı bir durum sanki mezarda gibiyim bu dünyada değilim çok korkuyorum ama insanlara yanimdakilere korkuyorum bile diyemiyorum konuşamıyorum tepki veremiyorum şu an baktığım duvar üstüme geliyor uçuyor sanki
Sık kafana.
Silahım yok
bitmez hiçbir zaman
Nasıl bitmez baktığım nesneler hareketsiz şeyler hareket ediyor heryer oynuyor sanki kayiktayim gözlerim kör gibi daha 25 yaşındayım ve içimde ki sıkıntı hicbisey e tepki veremiyorum kendi bedenimde degilim
Size tavsiyem günahınizi açıktan söylemeyin
Nasıl yani
Alkol içtim falan gibi
bitsin