Çok zor durumdayım her şey bitti?

her şey 3 ay önce. Başladı arkadaslar 3 oy önce felaket baş donmelrim vardı gün boyu süren 6 yıldır alkol kullanıyorum sigara kullanıyorum ama bu baş dönmesi çok farklıydı psikiyatriye gittim ilaç verdi en düşük doz alkolle birlikte aldım çoğu zaman yaklaşık bir aydır beynim yok gece den gündüzden havadan yürümek ten yaşamaktan korkuyorum sanki bir simülasyon unun içinde yim kendimi bu bedende hissetmiyorum kendimi ailemi tanımıyorum sürekli kendimi öldürmek istiyorum ve ölümden de korkuyorum içimde bir sıkıntı var Çarpılmış gibiyim bir rüya görüyorum onun etkisinden gün boyu çıkamıyorum sanki kabir azabın da gibiyim ya da ameliyattayımda narkoz dan ayılmışım gibi ilaçlı emar çekildi sonucunu bekliyorum eşimi bile yanımda hissedemiyorum farklı bı boyuttayim kendi ellerimden kendi bedenimden korkuyorum çok ağır durumdayım yaşamak eziyet veriyor sizce bu psikojikmi dir ben çarpıldı mı yer yön bilgim yok yataktan kalkamıyorum yatalak gibiyim iyilescekmiyim yoksa ecelimmi geldi ben böyle konusunca panik atak sanıyorlar fakat yaşadığımı bir insan bedeni iki dakika yaşayamaz

Çok zor durumdayım her şey bitti?