Peki, Allah rızası için baktım. Görünürde ciddi bir durumunuz gözükmüyor.
Mideniz de hafif düzeyde ve uzun süredir devam eden bir iltihaplanma tespit edilmiş / Helicobacter pylori bakterisinin varlığının düşük seviyelerde tespit edilmiş.
Bazı yorumcular ve üyeler de bunu size dile getirmiş. Ancak siz bu görüşlere itibar etmiyorsanız, neden buradan soru soruyorsunuz?
Her ne olursa olsun, sizi tedavi eden hekiminizle görüşmek en doğru yol olacaktır. Normal şartlar altında, bir hastalık hakkında umuma açık alanlarda sağlık konularını tartışmak mesleki etik kurallarına uygun değildir. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim ama orada artı ile işaretlenmiş lenfoid agregat korkuttu beni internette. kanser diyo bide grade 1 yazıyor yani birinci evre kanser miyim😭
:) :) Lenfoid agregat/infiltrat grade 1 : Lenfosit adı verilen bağışıklık sistemin yanıt verdiğini gösteriyor. Tamam şimdi rahatla şöyle derin derin bir nefes al sakinleş
Oh beee ALLAH senden razı olsun gerçekten ALLAH ettiğin tüm duaları kabul etsin İNŞALLAH çok rahatladım🥺🥺🥺🥺Zaten kanser olsa tanıya yazardı dimi bide ulaşırdı bize🥺Bide siz nerden biliyosunuz bu kadar bilgilisiniz de internet beni delirtti ya
Ama şey orada artı ile yazan yer varya lenfoit agregat yazıyor işte ona artı. koymus kanser demek diyo internette ya da tam. anlamadım. ne. oldugunu bide grade 1 kanser 1 evre değil mi ya
Ya inşallah iyileşir ALLAHIM tez zamanda şifasını versin moral çok önemli moralini yüksek tutsun ne zaman ne geleceğini bilemeyiz ALLAH her zaman karşımıza mucizeler çıkarıyor yani iyileşebilir kendine çok dikkat etsin💞
Ya gerçekten mi 😭😭😭😭vallahi ağlicam şimdi internette kanser diyo😭😭😭😭Yemin ederim hayatım durmuş gibi hissediyorum stresten ölecem yaaa eğer kanser olsaydı bizi arardı dimi bide tanıya yazardı dimi