Sevgilim kilolu kızları seviyor napicam?

Yedi ay önce tanıştık ilk haftadan sevgili olduk onu çok seviyorum deli gibi aşığım o da beni sevdigini iddia ediyor ama kilolu kızları takip ediyor ve yorumlarda sürekli beni üzecek şeyler yazıyor siz anladınız... Bu konuyla ilgili çok tartıştık her seferinde yorum yapmicam takip etmicem falan dedi ama dün önüme bi video çıktı iki tane şişman kız var içerikleri de biraz müstehcen gibi ikinizle yatakta olmak falan yazmıştı görür görmez ağlama krizine girdim çok kötü oldum tüm gün boyunca etkisindeydim kendimi eksik hissediyorum önceden bedenimi severdim ama artık kendimi hiç beğenmiyorum sürekli o kızlarla kiyasliyorum 56 kiloyum boyum 1.70 civarı fit bir kızım zargana değilim hani vücudum kötü değil ama onu cezbetmiyorum çok zoruma gidiyor dün ayrılmayı çok düşündüm ama yapamadım videoyu ona atıp agladigimda seni aldatmisim gibi davranıyorsun abartiyorsun bi yorumdan nolacak beni darlama falan diyip manipüle etmeye çalışıyor gururum inciniyor ama ondan vazgeçemiyorum da napicam acil tüyo verin ha bide bora senin ya kuzum evladı umarım hepsi kadar kafana taş düşer

Güncellemeler
1 yıl
Ya burdan küfür edemiyor muyuz küfür yazdım kuzu olarak çevirmiş oaiehdkeusjwjdhs
Sevgilim kilolu kızları seviyor napicam?