İki gün önce elektronik sigara satın aldım. Normal sigarayı bırakmak için. Vozol 20000 olandan verdi. Love 777 lik olandan. Nargilr aromalı. Şarjı çabuk azalıyor ve sorun değil şarj ediyorum ama likidi dün %100, den%90 a düştü. Öbür günde%80 e düştü. Bugün yarım gün kullandım. %70 e düştü. Topam 10 gün sürer ya da sürmez bence ömrü. Satın aldığım adam bana 1 ay sürer demişti. Acaba ben bunu çok kullandığım için mi, çabuk azalıyor, yoksa 20 binlik olduğu için, boyutları aynı 10 binlikle, oyüzden mi fazla likit harcıyor? Sizde kaçlık var ya da vardı, sizde kaç gün sürdü ya da sürüyor. Bir zamanlar kullanıp, şimdi kullanmayanlar da yorum yapabilir.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet anca on onbir gün sürüyo bir daha almam
Sen de de 20 binlik mi vardı? Yoksa 15 bin falan mıydı
20
Peki sen, sigarayı bırakmak için mi almıştın, yoksa öylesine meraktan mı? Vozoldü dimi seninki de? Yoksa başka marka mı alsaydık? Birde bu vozolün 10 binlik olanı var. Boyutu aynı. O belki daha az likit harcar. Bu 20 binlik diye fazladan nikotin veriyor olabilir diye düşündüm.
Benim 10 gün bile sürmeyecek gibi. Yarım günde%10 harcıyorsa bir günde%20 eder. Şuan%70 kaldı. Akşama%60 olur. Yarın da%40 olur. Sonra %20 sonrada biter gibi 😞 bir hafta bile sürmez biter zannımca
vozoldu benimkide ama sigarayı bırakmak için almamıştım merak edip almıştım
İçmediğim aroma kalmadı ciğerleri mahvediyor
Valla emin ol. Sigara daha çok mahvediyor ciğerleri... Sigara içtiğim dönemde, spor yaparken tıkanıyordum, nefes, nefese kalıyordum. Elekteoniğe başladım 2 haftadır. Şimdi eskisinden çok daha iyiyim. Tamam ben elektronik zararsızdır, demiyorum. İllahaki onunda zararı olabilir ama sigarayla kıyaslanamaz. Sigara daha beter. Ben bu beterleri yaşamış biriyim. Sigara öksürtüyordu. Bu öksürtmüyor. Sigara balgam yapıyordu, bu yapmıyor. 2 sene sigara içip, bu kadar kısa sürede zararını görmüş, bağışıklığı düşük biriyim. Elektronik sigara zararlı olsaydı oda hemen etkisini gösterirdi. Ben sigarayı elektronik ile bıraktım. Eskisinden çok daha iyiyim. Gerek boğaz kaşıntısı bitti, gerek öksürük, gerek spor salonu'nda etkisi daha iyi. Her anlamda. Görüyorum. Şimdi erken diyeceksiniz, ilerde etkisini görürsün diyeceksiniz. İlerde etkisini görürsem ozaman onuda bırakırım. Şimdi önemli olan, normal sigarayı bırakmak. Bunu bıraktıktan sonra diğeri daha kolay. Normal sigara 2 haftadır içmiyorum. Bir kaç ay daha içmezsem, elektorniğide sonra bırakırım sanırım.