Kacanlar ben aylardır cok kötü günler yasıyorum esimin kalbi asla yumusamıyor napıcam son care buyu mu?

KScanlar Nisan ayında nikah yaptık ekimde düğün olcaktı ama esim hazıram ayındaki bi tartısmamızdan oturu cok rahat sekilde helallesip ayrılalım dedi ben asla kabul etmedim onu sevdiğimi daha yolun basında oldugumuzu soyledim bir şekilde ikna ettim. Ama ikna ettiğimi zannetmişim adam temmuzun sonunda bana tekrar ayrılmak istediğini söyledi bir aya yakın sabrettim belki fikri değişir diye ama yok.
ben sehir dısındaydım egitimdeydim egitimden geldim bosanma islemleriyle ilgili mesaj atmıs kafam attı ailesini arayıp agzıma geleni soyledim neden benim hayatımı kararttınız neden yanımda olmadınız cok övdüğünüz oglunuz neden beni yarı yolda bıraktı bilmem ne her seyi söyledim. Bosanma davasını actı esim ama 4 aydır durusma belirlenmemişti düm belirlenmiş ve ben 4 ay sonra onu aradım konustul. Bir gram yumusamamıs bana karsı. Yüzyüze konusalım diyorum hu bize acı verir diyor. Halen beni suclayıp manipüle ediyot. Esim ayrılalım dedikten sonra bi kadına ulasmıstım kadın bana esimle sevgili oldugunu esimle ilgili her seyi anlatmıstı dun ona bunları sordum bunlar gerçek miydi ne olur bisey sole diyorum kabul de etmiyor inkar da etmiyor. Ben o kadar agladım ki dün annem de benimle agladı defalarca.
bi evleneyim dedim cok büyük sınavım oldu hayatta neden her sey zor oluyor benım için anlamıyorum isyan etmek istemiyorum ama bilmiyorum cok kotuyum cok. Ne yapıcam bu durumu nasıl asıca. Bilmiyorum buyu yaptırmak bile geciyor içimden artık.

Kacanlar ben aylardır cok kötü günler yasıyorum esimin kalbi asla yumusamıyor napıcam son care buyu mu?