Annem cocuklarina asiri bagli bir kadin. Vari yogu biz gibiyiz. Genel olarak bir hobisi yok. Hep bizden ilgi bekler. Ona olgi vermedigimizde depresif olur. Kisacasi bireysel biri hic degil. Bunlar erken yasta evlenmesinden kaynakli sanirim. gencligini yasayamadiginu dusunur hep.
bana karsi asiri kisitlayici davraniyor. Disari ciktigim zaman eve geldigimde surati dusuk oluyor. Gezip tozmam onu rahatsiz ediyor. Mutlu oldugum zaman enerjim yuksek oldugu zaman dusurmeye calisiyor veya onun morali bozuk oluyo ben mutluyum diye. Babama karsi da biraz boyle aslinda. Genel olarak annem cok tuhaf biri.
beni anlayan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onlar yaşlandıkça böyle değişik rollere giriyorlar normal bir durum, biz yaşlanınca nasıl olcağız acaba 😇
Alakasi yok.
Var var bende biliyorum kendi annem ve arkadaşlarımın anneainden
Bilemedim knk annen ile senin yaşın kaçtı ki
Annem 46 ben 24
Belki 24 yaşında olduğun için seni kıskanır yani hani ben o yaşlarda böyle gezemiyodum felan diye
Bende onu soyluyorum zaten. Anne kizini kiskanir mi hic.
Beni kizi olarak degilde yasiti olarak goruyor sanki.
Yaa belkide kıskandığından değildir knk yaa kendisine de sor bence yani bu arada ulaşır mısın bende bi konu hakkında bişi. Sorcam gördüğüm bi olay hakkında
Annenizin psikolojik desteğe ihtiyacı var
tuhaf bulmam kıskanabilir
Annejer öyle yaa belli etmezler bide kıskanır
İlgisiz bir baba böyle bir anneyi yaratır aslında
7/24 ilgi veremez. Annem bagimli. Bireysel bir insan degil. Herseyi disaridan bekliyor.
Canım benim herkesin annesi aynı durumda erkekten 7.24 ilgi beklerler eğer erkek yapamazsa o ilgiyi çocuklarına sararlar (:
Babam gayet normal bir adam. Annem iliskisinde de cok soguk biri. Genel olarak antisosyal icekapanik bi yapisi var zaten. Babamda ne kadar cabalasa bos.
Annelerin hepsi öyledir ama?
Hastadir
Annen kaç yaşındaydı