Benim ciddi sekilde güven sorunlarim var ve kimseyle ilerleyemiyorum. Herkese birsey buluyorum. Bu kesin aldatir bu sey yüzünden diye kücük her seyi sorun yapiyorum. Herkeste bagini kesiyor ilerlemeyince ve baskasini buluyor. Bende hep yanliz kaliyorum dahada güvensizlesiyorum aldatti beni gibi görüyorum.
Ve cok erkeklerle ayni anda yazisma geregi duyuyorum. Yazmadigim an boslukta hissediyorum kendimi. Ve duygularim olmasa bile sevgili gibi olurum ve beni terk ettigi zaman o kadar kötü olurumki sanki birisini kaybettim gercekten öldü o kisi o kadarki asiri hemen baglaniyorum o kisiye karsi duygularim olmasa bile varmis gibi cok asiri duygular icindeyim. Biliyorum cok yanlis birsey bunlar ama elimde degil birakamiyorum. Napabilirim bilen var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence çok yanlış 5 parmak birbirlerine benzemiyor biri kötü diye herkesi kötüleyemezsin tanıma şansı vermem lazım hem kendine hem karşı tarafa
Biliyorum öyle ama maalesef aldatma riski hep var ve bu benim icin hayatimda basima gelebilcek en kötü sey oldu nedense. Engellemek icin herkesten uzak duruyorum. Güzel samimi konusuyoruz ama ciddi bir ilerleme hic bir zaman olmuyor. Ne zaman ciddiye giderse ben kaciyorum. Genelde onlarada diyorum güven sorunum var ve banada tam güvenme bende güvenmiyorum kimseye diye
Benim görüşüm çok yanlış bir kere güvensen ne kaybedeceksin ki baktın yamuk çıktı güle güle zaten bir insan kendisini belli ediyor konuşmadan hareketlerden vesaire baktın olmadı güle güle ölmezsin ya bence bir şans vermen lazım ya aksine tersi çıkarsa? Bazen risk güzel oluyor biliyor musun ben riski seven biriyim ya yükselirim diyorum ya da batarım hayata biraz heyecan katıyor bana da tavsiye ederim
Öyle olmuyor iste. Baskasinla olmasi düsüncesi zaten yeterli insan kaldiramaz. Ve diyelim evlisin hersey yolunda sonra aldatti seni ve cocukla ortada kaldin bundan kötü birsey olamaz bence. Her cocugu gördügünde onu hatirlarsin nasilsa onunda cocugu ve bu psikolojiyle zaten yasamaktansa yasama belki daha iyi.
Cok profesyonel rol oynayan insan gördüm yillar sonra tam tersi cikan o yüzden güvenemiyorum maalesef ve nasil güvenilcek ve güvenilmeyecek kisi ayirt edilir onuda bilmiyorum hic
Tamam da sen hemen kalkıp da 9 ay sonra çocuk yapacak değilsin herhalde o vadeye gelene kadar adam haliyle tanıyacaksın neyin nesi kimin nesi uymazsa bitireceksin çocuk yaptıktan sonra tabii ki zor olur iki taraf içinde ama o vadeye gelmeden tanıyıp kararını vereceksin
Öyle zatende yillar sonra gercek yüzünü görenöer cok yani cok gec cocuk olsada basina gelme sansi var. Ve hic cocuk istemesen bile onun seni aldattigi düsüncesi yeterli kendinden bile igrenirsin ve sen sucsuzken belki sanada onun yüzünden hastaliklar bulasabilir gerekirse ölümcül tedavisi olmayan. O yüzden o koydugum mesafeyi hic gecemiyorum kimseyle ciddi olamiyorum aslinda hayatta en cok istedigim seyde olsa
Anlıyorum
Senin gibi bir kızla 10 konuştum sonra da engeli bastım
Aferin ne diyim
Hakedene hakettiği verilmeli 👍 karakteri oturmamış daldan dala atlayan insanla vakit kaybedemezdim.
Karakterle alakasi yok bazen. Herkesin niyeti eglenip o kisiyi kullanmak degil ama elinde degildir. Hem bilemezsin belki o kisi düzgün biri ciksa o kisiyi sevmese bile yinede evlenirdi kinseninde hakkina girmezdi ama herkes karaktersiz cikinca napcaksin
Biraz uzak dur ve insanlara bak
Anlamadim neyden uzak durcam?
Erkeklerdennn
Bende biliyorum ama elimde pek degil birakirsam sigara gibi bagimli oldugun birseyide bagimli biri birakamaz onun gibi düsün kolay degil napim. Bende biliyorum uzak durmam gerektigini ama yetmiyor bir cesit düzeltmem gerekiyor bunu
Bırakıp insanları ve olması gerekenleri görmen gerek
Demiyorum ama bosluga düsüyorum. Ben insanlaraiz yapamiyorum cünkü hic kimsem hayatimda yok
Düş biraz boşluğa dayan sende
Öl diyorsun yani
Neden ölesin
Psikolojik bu yasamayan anlamaz beni
her şey yenilir canım sadece dene
Bu cok hasas bir konu yenilmesi nerdeyse imkansiza yakin. Ve hayatimda yakin birisi ister arkadas ister sevgili ne olursa olsun böyle önemli bir kisi yokken bunu hic yenemem gibi his var ama hic bir yok yapayanlizim o yüzden isin icinden cikamiyorum cünkü kücük bir cocuk kadar ihtiyac duyuyorum
Heh işte denemekten korkuyorsun ya da düzgün birini bul evlen
Bulamiyorum iste cünkü güvenemiyorum ve düzgün birileride pek kalmadi gibi sanki hic denk gelmez gibi
Kusursuz arama sende herkeste var kusur kusurlariyla kabul et
Öylede ben kusursuz gözüken birine bile güvenemiyorum. Öyleleri en fazla hayal kirikligina ugratiyor insani ve kime güvenmek lazim kime degil onuda artik daha bilmiyorum
Takma sende be ya
Daha cok kalırsın
Sagol gercekten. Bu soruyu ne icin soruyorum acaba olmamasi icin