Diğer Pil yaladım tadı dilimde kaldı, bunun tadı nasıl geçer? s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Üzerinde acı tat yazıyor diye merak edip bunun tadından ne olur awk dedim yaladım. Çiğ balık yalasam daha iyiydi geçmiyor ağızda bıraktığı tat. Nasıl geçer bunun tadı? Pil yaladım tadı dilimde kaldı, bunun tadı nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. neden knk, sürekli su iç geçmesi lazım 1 4 Yorumla s Taciiiii 1 yıl knk acı tat yazıyor üstünde merak ettim ben de u Barış_LonelyForever 1 yıl gerçi bende yapmıştım eskiden :D sdjsj ama normal pildi s Taciiiii 1 yıl Onlarda tat olmuyor 😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl bunu bulursam denerim bir merak ettim şimdi :D
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bebekler için güvenliyse sıkıntı yok benim için de yala 1 1 Yorumla s Taciiiii 1 yıl olur yalarım Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Tatları çoksel onların ya, arada hüpletiyom ben 1 6 Yorumla s Taciiiii 1 yıl Hüptürik gibi hüpletmelik Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Ekşiyle acı arasında bi tadı var müthiş Yorumla s Taciiiii 1 yıl bide 9v versiyonları var o daha yoğun aromaya sahip Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Sonra dili uyuşturuyo ama, kereviz falan yerken tat almıyosun slkdfşsf Yorumla s Taciiiii 1 yıl uzun tutarsan uyuşuyo bas çek yapınca normal fdfdsfsd Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl sdfkdsl Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. niye boyle fantezileriniz var ahshahhahahasonra da erkekler niye erken oluyo 1 8 Yorumla s Taciiiii 1 yıl Hepsi sıkıntıdan ya evde yapcak bişi bulamadım hava da kötü çıkmaya üşendim fndjsndndjff Yorumla yarenimsii 1 yıl tatli bi seyler ye ahshaha Yorumla s Taciiiii 1 yıl https://ibb.co/7gZNHCZŞunlar var 😋 Yorumla yarenimsii 1 yıl oh oh daha ne istiyosun iste hemen ye 😌 Yorumla s Taciiiii 1 yıl midem şişkin indin biraz yiycem 🙃 Yorumla yarenimsii 1 yıl timam o zaman afiyet olsun simdideen Yorumla s Taciiiii 1 yıl teşekkür ederimm Yorumla yarenimsii 1 yıl rica ederiim Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ahahahsha harika olay ya Çikolata falan ye dişini fırçala gargara yap 2 0 Yorumla
EzgiAybirdi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Bir insan neden pil yalar aman Tanrım daha neler görecek bu gözler bu sitede? 2 0 Yorumla
alkyone6 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Erkekler neden az yaşar sorusunun canlı örneği ekdmelnfekkff şapşal zehirlenirsin. 1 5 Yorumla s Taciiiii 1 yıl Bişi olmaz ya güvenli diyor üstünde fkfjf Yorumla alkyone6 1 yıl Miden yanınca görürüm ben seni Yorumla s Taciiiii 1 yıl Yanmıyor ki :d dondurma da yedim üstüne Yorumla alkyone6 1 yıl Afiyet. Reflü bebek hoşgeldi Yorumla s Taciiiii 1 yıl Teşekkür. Yok yok bişi olmaz Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl cıva ve ağır metaller var onun içinde yapma öyle şeyler 1 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Akmadıysa problem olmaz. Ama zehirlidir o. Bir daha yapma. 1 0 Yorumla
sselinnsoruyor Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kdkdkdk neden böyle bişi yaptın 1 2 Yorumla s Taciiiii 1 yıl Çok cazip gelmişti Yorumla sselinnsoruyor 1 yıl Mantıklı Yorumla
Limonista Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Anaa ben de tadına bakmıştım ama acı tat vs gibi yazılar görmemiştim hiç 😅😅 0 0 Yorumla
derrya01ッ Takip Et Xper 3 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl erkekler neden az yasar alin iste örneği xcfvffgfdv 0 2 Yorumla Shazam6 1 yıl Cidden jdjcjfjf Yorumla derrya01ッ 1 yıl vdbdhxccf Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Çocuklar yalamasın diye yapıyorlar da sen niye yaladin xhdj 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Tuzlu gargara yap bari. Pil yalamak nedir 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Yoğurt yiyebilirsin aşkım 0 1 Yorumla s Taciiiii 1 yıl bitmiş 😥 Yorumla
Mutlulugadogru27 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Neden bunu yaptin😂 0 1 Yorumla s Taciiiii 1 yıl Üzerindeki uyarı yüzünden 😄 Yorumla
awarenessaspie Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl tadının gitmesi için pili yemeyi dene :d 0 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl ay biliyorum o tadı ya gecmez o bxuzn 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen ne tür bir ruh hastasısın 0 0 Yorumla
Sebnemkerimm Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sakiz cigne 0 4 Yorumla s Taciiiii 1 yıl çok mantıklı harbi Yorumla Sebnemkerimm 1 yıl Lutfen lutfen alkisa gerek yok Yorumla s Taciiiii 1 yıl yok yok hak eddiniz Yorumla Sebnemkerimm 1 yıl E iyi madem Yorumla
Yeşim49Işık Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Tadını nerak ettiğin herşeyi yalıyor musun sen 🙂 0 2 Yorumla s Taciiiii 1 yıl evet Yorumla Yeşim49Işık 1 yıl 👍🏻 güzel Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapma yaa 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Derdin neydi kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
neden knk, sürekli su iç geçmesi lazım
knk acı tat yazıyor üstünde merak ettim ben de
gerçi bende yapmıştım eskiden :D sdjsj ama normal pildi
Onlarda tat olmuyor 😄
bunu bulursam denerim bir merak ettim şimdi :D
Bebekler için güvenliyse sıkıntı yok benim için de yala
olur yalarım
Tatları çoksel onların ya, arada hüpletiyom ben
Hüptürik gibi hüpletmelik
Ekşiyle acı arasında bi tadı var müthiş
bide 9v versiyonları var o daha yoğun aromaya sahip
Sonra dili uyuşturuyo ama, kereviz falan yerken tat almıyosun slkdfşsf
uzun tutarsan uyuşuyo bas çek yapınca normal fdfdsfsd
sdfkdsl
niye boyle fantezileriniz var ahshahhahaha
sonra da erkekler niye erken oluyo
Hepsi sıkıntıdan ya evde yapcak bişi bulamadım hava da kötü çıkmaya üşendim fndjsndndjff
tatli bi seyler ye ahshaha
https://ibb.co/7gZNHCZ
Şunlar var 😋
oh oh daha ne istiyosun iste hemen ye 😌
midem şişkin indin biraz yiycem 🙃
timam o zaman afiyet olsun simdideen
teşekkür ederimm
rica ederiim
Ahahahsha harika olay ya
Çikolata falan ye dişini fırçala gargara yap
Bir insan neden pil yalar aman Tanrım daha neler görecek bu gözler bu sitede?
Erkekler neden az yaşar sorusunun canlı örneği ekdmelnfekkff şapşal zehirlenirsin.
Bişi olmaz ya güvenli diyor üstünde fkfjf
Miden yanınca görürüm ben seni
Yanmıyor ki :d dondurma da yedim üstüne
Afiyet. Reflü bebek hoşgeldi
Teşekkür. Yok yok bişi olmaz
cıva ve ağır metaller var onun içinde yapma öyle şeyler
Akmadıysa problem olmaz. Ama zehirlidir o. Bir daha yapma.
Kdkdkdk neden böyle bişi yaptın
Çok cazip gelmişti
Mantıklı
Anaa ben de tadına bakmıştım ama acı tat vs gibi yazılar görmemiştim hiç 😅😅
erkekler neden az yasar alin iste örneği xcfvffgfdv
Cidden jdjcjfjf
vdbdhxccf
Çocuklar yalamasın diye yapıyorlar da sen niye yaladin xhdj
Tuzlu gargara yap bari. Pil yalamak nedir
Elektrik çarpmıştır dilini geçer ödmdldö
Evde varsa bi ayran iç
Yoğurt yiyebilirsin aşkım