Konu hakkında fikirrrrrlerinizi bekliyorum
Lütfen cevaplayın
Lütfen cevaplayın
Bende ilk kitabımı cıkartacağım bu yıl sonunda az sayfam kaldı tamamlaman gereken 3-5 sayfa , oncelikle bu kiptap cıkartma işi istemekden ziyade biraz içinden gelmesi lazim hangi türü düşünüyorsun bu zamana kadar acı cektinmi hüzün nedir bilirmisin gülüşünün ardında bir keder var mı bunları yaşadiysan ben hayata yönelik deneme türü kitabı cıkarmanı tavsiye ederim cunku butun şairler zamanında acı çekenlerdir derece derece , ama roman yazacaksan veya bir öykü önce bunların kavramını bilmen gerek bunun hakkında pek bligi sahibi değilim sadece deneme şiir söyleşi kitapları hakkında sadece sana yardımcı olaiblirim
Dramatik olayların etkisinde büyük zorluklar sorunlar yaşayan çamurlu yollarda temiz kalabilmiş bir kahramanın polisiye bir romanını yaz
Cinayet konulu yaz ve kitabın 2-3 yalancı katil belirle okuyucu katilleri bunlardan biri sansın ama kitabın sonuna kadar asıl katil kim okuyucu bile anlamasın böyle dehşet bir şeyler yap
Olabilir
Cevap
3Cevap
Seks üzerine yaz bu sitede reklamını yap 5 milyon satar :D
Haklısın sanırım bizdekiler sekse baya meraklı ama ben o tarzda yapabileceğimi sanmıyorummm
Haklısın ;)
o senin taktirin ama bence aşk veya polisiye gibi karmaşık konular seçme hikaye gibi masal gibi basit başla...
Benim hayatım olmuş kitap istersen hayat hikeyesi yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar