Diğer 1 ay Nasıl gidiyorr? BayCarlito_ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 https://youtu.be/BCmYiuwa7_4?si=hUWlZorIuJxaXifr Nasıl gidiyorr? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m busegmss Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 348 cevap paylaştı. Gayet güzel gidiyor, rakıya güzel bir sofra yakışır. 0 7 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Yorar 😂. Onun için zahmetten tasarruf etmeyecek bir hanımefendi gerek 🙃 Yorumla m busegmss 1 ay Kadına meyil etmeyecek bir erkekte başarabilir bunu 😆 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Eski murat olsa uğraşırdı😃 Yorumla m busegmss 1 ay Şimdi sigara yakıyorum sana 😂 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Ölmüşsün toprak atanın yok gibi olmadı mı😂 Yorumla m busegmss 1 ay Ahahah kibar versiyonu 😆 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Tespit doğru, bende iyi değilim 😅 Yorumla
Renaissance_ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 ay Afiyet olsun. Alkolü ve alkollü hiçbirşeyi sevmem 😅 0 1 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Teşekkürler, olabilir😃 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 635 cevap paylaştı. Bugün de yaşıyoruz işte şükür 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Diğer konusunda 780 cevap paylaştı. Keyifler 10 numara😄 0 9 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Acaba bilmediğim ne gelişti😃 Yorumla m isabella181919 1 ay Aa ahah tanıyomuş gibi konuşuyo bide 😂🤣 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Anlatman için tanışmamız gerekiyorsa tanışabiliriz tabiii memnuniyetle😂 Yorumla m isabella181919 1 ay Conor mgregora benziyorsun kanı ısındı haa hahaha Yorumla BayCarlito_ 1 ay Hahahhaha irlandalı boksöre öz kardeşinden daha çok benziyorum cidden 😂 Yorumla m isabella181919 1 ay He ya hemen boksa başlaman gereken konular varrr ahhaha Yorumla BayCarlito_ 1 ay Akademiden işlerden zaman bulabilirsem 😂 Yorumla m isabella181919 1 ay Kulağını kırdırman gereken konular da var hahahhqha Yorumla BayCarlito_ 1 ay Ne gibiii😅 Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Bk gibi 0 9 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Bu durumu değiştirmek isterdim ama izin veren kim Yorumla eskilerdentuba 1 ay Kimse Yorumla BayCarlito_ 1 ay Iste bu yüzden kötü hissediyosun ve böyle hissetmeye devam edeceksin Yorumla eskilerdentuba 1 ay Napiyim yaşam tarzım oldu artık böyle gelmiş böyle gider Yorumla BayCarlito_ 1 ay Ünlü düşünür Nietzsche'nin bir sözü var: Derisini değiştirmeyen yılanlar ölmeye mahkumdur. Bu durum düşüncelerini değiştirmeyen insanlar içinde geçerlidir Yorumla eskilerdentuba 1 ay Haklısın Yorumla BayCarlito_ 1 ay Haklı olduğumu söyleme harekete geç 😃 Yorumla eskilerdentuba 1 ay Tamam Yorumla BayCarlito_ 1 ay Nice one Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Giymiyor, itiyorum 0 1 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Hayrola Yorumla
ıslakse Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 62% 1 ay Nereye? 💨😅🤣 0 3 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Hayat😃 Yorumla ıslakse 1 ay Boşveeerr 🤪😅 Yorumla ıslakse 1 ay Herkesin tuttuğu kendine 🌠😅 Yorumla
ogayeo Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 34% 1 ay Diğer konusunda 927 cevap paylaştı. Açım aç gidiyor 0 8 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Dolapta lahmacun var sever misin Yorumla ogayeo 1 ay Hiç sevmem Yorumla BayCarlito_ 1 ay Lahmavun sevilmez mi be Yorumla ogayeo 1 ay Tramvalarım var maalesef Yorumla BayCarlito_ 1 ay Lahmacunla mi Yorumla ogayeo 1 ay Evet😀 Yorumla BayCarlito_ 1 ay Nasıl oldu😃 Yorumla ogayeo 1 ay Çok komik değil aslında anlatıp hatırlamak istemiyorum ya🙃 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 987 cevap paylaştı. Kötü sen. 0 0 Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 388 cevap paylaştı. Yuvarlanıyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gayet güzel gidiyor, rakıya güzel bir sofra yakışır.
Yorar 😂. Onun için zahmetten tasarruf etmeyecek bir hanımefendi gerek 🙃
Kadına meyil etmeyecek bir erkekte başarabilir bunu 😆
Eski murat olsa uğraşırdı😃
Şimdi sigara yakıyorum sana 😂
Ölmüşsün toprak atanın yok gibi olmadı mı😂
Ahahah kibar versiyonu 😆
Tespit doğru, bende iyi değilim 😅
Afiyet olsun. Alkolü ve alkollü hiçbirşeyi sevmem 😅
Teşekkürler, olabilir😃
Yıkılmadım ayaktayım çok şükür
Bugün de yaşıyoruz işte şükür
Keyifler 10 numara😄
Acaba bilmediğim ne gelişti😃
Aa ahah tanıyomuş gibi konuşuyo bide 😂🤣
Anlatman için tanışmamız gerekiyorsa tanışabiliriz tabiii memnuniyetle😂
Conor mgregora benziyorsun kanı ısındı haa hahaha
Hahahhaha irlandalı boksöre öz kardeşinden daha çok benziyorum cidden 😂
He ya hemen boksa başlaman gereken konular varrr ahhaha
Akademiden işlerden zaman bulabilirsem 😂
Kulağını kırdırman gereken konular da var hahahhqha
Ne gibiii😅
Bk gibi
Bu durumu değiştirmek isterdim ama izin veren kim
Kimse
Iste bu yüzden kötü hissediyosun ve böyle hissetmeye devam edeceksin
Napiyim yaşam tarzım oldu artık böyle gelmiş böyle gider
Ünlü düşünür Nietzsche'nin bir sözü var: Derisini değiştirmeyen yılanlar ölmeye mahkumdur. Bu durum düşüncelerini değiştirmeyen insanlar içinde geçerlidir
Haklısın
Haklı olduğumu söyleme harekete geç 😃
Tamam
Nice one
Giymiyor, itiyorum
Hayrola
Nereye? 💨😅🤣
Hayat😃
Boşveeerr 🤪😅
Herkesin tuttuğu kendine 🌠😅
Açım aç gidiyor
Dolapta lahmacun var sever misin