Merhaba herkese. Geçenlerde kötü bir şey öğrendim. Erkek arkadaşım altı senedir ara ara bir kızla konuşuyormuş, öyle takılıyorlarmış. Ama sevgili ya da flört olmamışlar. 14 kere mesajlasmislar, görüntülü konusmular. Birbirlerinin hikayelerine bakmislar vs. Kıza gel gel, git git muamelesi yapmış. Aklına esince engellemis kizi. Ama bir şekilde tekrar konuşmuşlar. Hatta bir keresinde kız buna baya ağır şeyler söylemiş, engellemisler birbirlerini. Ama sonra kız yazmış tekrar devam etmişler. Sonra tekrar sohbet kesilmiş. En sonunda da kızın sosyal medyasını baska arkadaşlarına dağıtmış erkek arkadaşım.
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar siz ne diyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkiside birbirinden leş karekterli insanlar kaç kurtar kendini kızın numarasını başka kişilere dağıtan yaratığa nasıl erkek arkadaşım diyebiliyorsun hala bugun ona yapan yarın sana yapar hiç mi korkmuyorsun?
Gitmek istiyorum evet, ama bir umut bırakır o kizi diye bekliyorum
Hadi ben kaçtım ondan ya o kizz
Kizla olan geçmişini her şeyi anlatmis
Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz? İnsanım gururuna dokunur şunu demek... Kiminle oluyorsa olsun isterse o kızla olsun birbirlerine layıklar der geçersin. Gereksiz hırs bu sevgi değil. Seni aldatmış ya sen varken o kızla konuşmuş yetmemiş numarasını dağıtacak kadar haysiyetsizleşmiş. 18 den küçük yaşınız sanırım 25 ve üzeri biri bırak bunları düşünmeyi çoktan o insanı her yerden engellemişti bile
27 yaşındayım
Haklısın
Kendini sev kendiniii hırs insanı yer bitirir. Aşağılık bir insan bu kişi gör ve kaç. O kızla olması senin kurtuluşun olur. Kaliteli bir insan kendine bu kişiyi yakıştırmaz.
Ya bak, bu kız topuklu giymeyi seviyormuş. Bunun bile lafını yapmış. Bu nedirr
Düşebiliyor musun
Düşünebiliyor musun *
Kes bağını düşünme karektersiz bir insan işte
Evet yapicam bunu, bu kadari yeter çok fazla
Umarım 🙏🏻
Böyle adamla hala berabersen sana bişey diyemiyorum
Yani evet, ama bir umut bırakır mı o kizi diye
Kendine saygın olsun. takıntı yapma ayrıl geç
Aslında çok haklısın, baska bir şey olamaz. Ama ben gidersem ya o kız?
O ne olcak
Ya boş ver onları