BAE den örnek verelim 🇦🇪
-zengin ve müreffeh bir ülke.
-şeriat kuralları uygulanmıyor. insanlar özgür.
-çöl safarisi ve tatil için çok sayıda avrupalı bu memlekete akın ediyor.
-ziyaret etmek kolay. türklere yönelik bir önyargı yok.
Avrupa'dan ve Asya'dan insanlar akın akın bu müreffeh ülkelere taşınıyor.
🇦🇪🇰🇼🇶🇦🇴🇲🇧🇭
Ürdün'ü geç zengin değil onlar. Umman ve Bahreyn de Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, BAE kadar zengin değil ama yine iyiler. Diğerlerine gelirsek Katar doğalgaz zengini, diğerleri petrol zengini. BAE ayrıca turizm de gelişmiş. Kuveyt fel fecir zengin. O bölgelerde çalışmış yaşamış birisiyim
En iyisinin Ürdün olduğu söyleniyor
Ne düşünüyorsun sence hangisi
Ne Ürdünü kardeşim kim diyor ahahahaha. Bunlardan yarışacak olan 3 ülke var. Kuveyt vs Katar vs BAE
Umman peki
Ürdün dememin sebebi Ürdünun bu ülkeler arasında en laik ve sosyal açıdan en rahat olanı olduğu söyleniyor
İnsan olarak diğerlerinden çok daha iyiler. Şeriat falan yok her şey serbest. Aşırı derece güvenli bi yer. Orada yaşadım ve zaman zaman hala yaşamak istiyorum. Salalah diye bi yerleri var güneyde. Çok güzel doğası var
Değil öyle bişey yok. En laik arap ülkesi dersen Tunus
Tunustaki burgiba dan dolayı diyorsun herhalde
Tunus'un o açıdan baas rejimlerine yani Suriye'deki Esat tarzı sosyalist laikliğe benzediğini biliyorum. ondan dolayıdır muhtemelen
Cevap
6Cevap
petrol olabilir. ama yobazlar
Ülkeleri gelişmiş olsa ne olur kafaları gelişmedikten sonra
Güncellemeyi oku
Dünyada böyle düşünen tek millet biziz çünkü okumuyor arastirmiyoruz
Bundan 200 yıl sonra petrol değerini kaybedince ben görücem onları
Yine aynı şey
Sen saniyormusunki onlar bunu düşünmüyor
Mesela katar sonrası için inanılmaz yatırımlar yapıyor dünyanın her yerinden holdingler şirketler topraklar satın alıyor
mk arapalrin siginti gibi gitmelerindne oluyor müslüman ayaklari yapip cagdas ülkelere kacan yobazlar
Ne diyorsun anlaşılmıyor
Türkçe yazar mısın
G. tünle okumasazsan anlarsin arap aoyu
Ne diyorsun
Saydığın ülkeler gelişmiş değil sadece gaz ve petrolleri var bundan kazandıkları paralarla zenginlere lüks malikaneler yapıp turist çekmeye çalışıyorlar
Şehirleşme ve altyapı olarak Katar BAE ve Ürdün Avrupa ülkelerinden en az 50 yıl ilerde
Gaz ve petrol Irak'ta da var mesela ama ırak in hali ortada
Bana kalırsa Çok zekiler ve gelişime aciklar
Petrok zenginleri çünkü
Irak'ta petrol zengini ona bakılırsa venezuella da öyle
Zenginlik ne yazar yobazlıktan sonra
He he yobaz
Dünyaya darbhir bir pencereden bakma lütfen
Zerre yobaz falan değiller
Bae ne kadar zengin olursa olsun umrumda değil o giyim kuşam mesela yobazım diye bağrıyo
O dediğin ülkeler var ya medeni dünyanın bunlardan öğrenceği hiç bir şey yok hepsi de türk düşmanı inan umrumda değiller bir de umudumu kaybediyorum falan yazmışsın asıl ben kaybediyorum öyle türk düşmanlarını seversiniz anca
Para tabiki
Ve teknolojik atılım
Petrol
Irak ta Venezuela da da petrol var ama berbat haldeler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?