AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
uyumadım,.
Konuşalım mı, seni çok görüyorum buralarda ☺️
Calisiyorum ya hala hemde bu saatteeee
Duvara karşı sohbet et
Hiçte egoist değilim
Türkiye de yaşıyanlara sor ben Türkiye de yaşamıyorum benlik durum yok
Araplar benim umurumda değil olmadı da ben kendim türküm kendi adına konuş Rus kızları diyip ölüp bitiyorsunuz
Valla ben kimseye yakın değil ve rahat yaşamıyorum sen olayı çok yanlış anlamışsın Türkiyedeki bazı kızlar gibi Mervelere gidiyorum diyip erkeklerin evine gitmedim veya uniye gidip namusumu beş para etmedim hiç bir erkelere konuşmuyorum
Tamam işte sıkıntı orada ya ailen toplum Erkekler bunu kötü gözle bakıyor Kadına dar gözle bakıyor bunları size dayatıyor sizde sanıyorsun herkes aynı diye salıyorsunuz kendinizi Kadınların özel hayatını ile ilgilenmiyorum baskıcı kısıtlayıcı biri değilim bunlarla ilgilenmiyorum ki zaten baskıcı kısıtlayıcı toplum aile olduğu için gizli şeyler yaşanıyor yoksa kim ister gizliden bir şey yaşamak sende o göre yaşamışsın kendini tabuluyorsun herşeyden hasret kalıp kendine eziyet ediyorsun ama o kadar etkisi altında kalmışsın sanaldan bile rahat değilsin o derece
Ben her insanı aynı kefeye koymuyorum iki sohbettim olmadığım biriyle ön yargılı davranamam belli bir zaman sonra anlarsın nasıl biri olduğunu ben mizah amaçlı burdayım bu kadar ciddi alma her şeyi paylaşım yapıp geçiyorum kimseyle de bir derdim yok veya sohbetim yok daha fazla uzatmasan sevinirim
Yoruma atlayan sensin üzerine neden anlıyorsun erkeklerin keko olduğunu kabul ediyorum
Kimseyle özel olarak konuşmuyorum bunun cesaretlere alakası yok beyin ölümü gerçekleşmiş insanlardan muhabbet etmiyorum burayı ciddi almıyorum kafama göre takılıyorum
Aynen aynen kesin yoktur kesinlikle
Sen ciddi almaya devam et neyse
Sen herşeyi ciddiye alarak kendi iletişim bozukluğun var her senle sohbet etmeye çalışana farklı gözle bakarsan işin zor belki kişi sohbet edip geçiyor illa senle ciddi düşünüyor burası sanal ciddiye alan sensin kendinle çelişiyorsun
Ciddi alacak biri miyim uzatan sensin ben değilm dalgama bakıyorum o kadar senin amacın ne sohbeti uzatmak mi o zaman kendi kendine konuş belki cvp alırsın
Konuyu farklı yere getiren sensin ciddiye almıyorum hiç bir şeyi ama bu kafayla işin zor ya böyle yaparak boşlukta yoklukta yasak şeylere düşeceksin benden demesi
Farkında mısın yorum yaptığım yere gelen sensin uzatmadan git tartışma havamda değilim Ayn telegramda ölen insanlara bakıyorum her gün bir doz çokta güzel oluyor sana öneririm
Ben o tür şeyleri çok izledim sitelerini biliyorum merak etme senden daha çok biliyorum telegramdan daha çok gördüm önerin için teşekkürler ama sen mazoşist misin
Zevkine izliyorum
Olabilir Yasak videolar fazlası deep webte var ama siteleri var
Uyudum da gereğinden erken uyandım
çok vardır istemediğin kadar
Bu saatte uyumamak ne kadar can sıkıcı dimi
Merhaba ne sormak isterdin?
Uyuyamadık
Varr
Var nerdesin
Sohbet edebiliriz
Olmaz mı dolu
Çok var