şu insanlık kurtuluşun Budizm felsefesinde olduğunu hiç farkında değil
çoğu ünlüler aslında birer Budist yani bunu amerikalısından tutun Asya'ya kadar
size komik geliyor ama Budizm tam bir zihin kontrol sanatıdır
budizmi kavrayan bir insanın bozuk psikolojiyle işi bitmiştir o artık sağlıklı bir bireydir.. size gerçekleri söylüyorum ciddiyim bakın
çoğu ünlüler aslında birer Budist yani bunu amerikalısından tutun Asya'ya kadar
size komik geliyor ama Budizm tam bir zihin kontrol sanatıdır
budizmi kavrayan bir insanın bozuk psikolojiyle işi bitmiştir o artık sağlıklı bir bireydir.. size gerçekleri söylüyorum ciddiyim bakın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ortadoğu da ne hikmetse son yıllarda Budizm çok popüler sokak röportajlarındada bunu goruyoruzYav Budizm bir din bile değil
Budizm, Buda'nın öğretisinden başka bir şey değildir. Stresin her anki deneyiminden özgür bir şey olduğunu bilenler için bir öğreti. Stresten kurtulmak isteyen, ancak nereden başlayacağını bilmeyenler için bir öğreti. Yani İslami tanımayan ve stres içinde kalan hintlilerin uydurduğu bir safsata Daha fazlası değil ya da daha azı değil.
safsata mı dene gör hangisi safsata
İnsanlığın kurtuluşu diyorsun değil işte. Budizm insanların iddia ettiği kadar masum değil. tamam mesela hinduism kadar kötü bir şey değil, amayinede de iyi bişey değil.
Karma ve nirvana gibi batıl inançlı saçmalıklarla dolu. Karmanın bilimsel bir kanıtı yok ve kurbanı suçlamayı sürdürdüğü için zararlı bir kavram. adamın birinin başına bişey geliyor diyorlarki işte yok efenim o şunu şunu yaptı o yüzden bunlar Ayrıca, Budistler Burma'daki gibi diğer dini azınlıklara karşı soykırım yapmışlardır yani insanligin kurtuluşu falan degildir
4 asil gerçek 8 aşamalı yolu öğren bence fazlasına gerek yok
🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍👍👍👍
Budizm bir din bile değildir, aklına inek gelenler Hinduizm ile karıştırırlar :) Kaldı ki, Hinduizm'in bile tek bir yönü yoktur, içinde binlere ayrılır
doğru söylüyorsun ama budha da Hindistan muhabbeti olduğu için öyle bir şey var haklısın
Türkçe içerikli birkaç kitap okudum genel kültür açısından
bence daha fazlası var
Biri bana fareye inanıyorum demişti ahahhaahah
ben felsefesinden bahsediyorum evet Budistlerin kutsal fareler diye inandıkları bir şey var hatta orası fare kaynıyor süt içiyorlar vs vs ben onu demiyorum işte sen felsefeyi öğren bırak ineği fareyi