Güncellemeler
1 yıl
Bide sarının hangi tonu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tüm renkleri kullanan biri olarak söyleyebilirim ki önermem. Hele siyah saçtan hiç hiç önermem. Bebek gibi kalsın hiç uğraşma
Tüm malzemelerini aldım ama :(
Çok özenli yapmayı düşünüyorum saçlarım şu an sağlıklı biraz kuru sadece halledebilirim gibi geliyor.
Benimki sadece öneriydi tabi
Siyahtan sarıya dönersen saçın yapısı bozulmaz mı
Evet bozulur. Çok fazla yıpranacağını, zorlayacagıni hatta yanacağını bile bile boyamak istiyorum çünkü aklıma düştü bir kere. (Konunun boyayla alakasi yok)
Bence yapma ya. Başkalarının görüşü senin için önemli olmasın o kadar. Fotoğraf ekle istersen bence siyah saç kötü değildir
Yok kiz baskalari için değil. 19 yaşındayım ve dediğim gibi hep simsiyah saçlarla gezdim ve bence sarı bana çok yakışacak birazda sari fıstık olayım sonra geri dönerim diyorum ama yanar mı işte
Ben bi ara griye boyatmıştım saçımı ikinci gün rengi aktı çingen sarısı oldu. Ben de siyah saçlıyım. Öyle bir sıkıntı da yaşayabilirsin hahah
Evet tabi eğer bakımını yapmazsan öyle olur mor şampuan veya nötrleyen bir boyada kullanman lazimdi. Şey bu arada sacini direkt griye mi boyamistin yani açıcı felan kullandın mi
Kendim boyamadımm. Her yerini de boyamadım. Yazsana sen bana gösteriyim
Ucunu boyadın ve kuaförde boyattin:( bne kendim yapamaya calisicam ama
Kendin boyama bence
Yaşadığım yerde güzel yapabilecek bir yer yok ki maalesef bide 10 bin biraz fazla. Halledebilecegimi düşünüyorum yani umarım yapabilirim
10 bin lira için ağlamana değmez bence
Yapan yer haketmiyecek kadar kötü bence. Profesyonel degilim ama kendime daha çok güveniyorum. Yanarsa ben yaptım ben yaktım derim ama kuaför yakarsa içim gider. Başkasının saçlarımı mahvetme düşüncesi çok çok kötü
Yakışıyorsa yapabilirsin bence.