Kaynanam sürekli bizde kalıyor?

Kayınvalidem sürekli ama sürekli bizde kalıyor. Aynı şehirde yaşıyoruz yani uzakta da değiliz. 1 yıllık evliyim ve 2 aylık bebeğim var. Bebek var diye geliyor desem , ben daha 2 haftalık evliyken bile bizde kalmışlığı var…! Bişey de diyemiyor eşim. Ben bişey deyince de o benim annem , ne yapayım gelme mi diyeyim, sen benim annemi istemiyor musun diye aşırı tavır yapıyor falan artık evliliğimi sıkıntıya sokmamak için susmaya çalışıyorum. 2 tane daha gelini var kaynanamın ve hepimiz 3er ay arayla evlendik. Onlara gidip 1 gün bile kalmamış. Bize gelip yardım ediyor desem hayır asla yardım etmiyor, daha da ayak bağı oluyor evin içinde. Çocuğu kucağıma alıp odalara dolaşsam hemen laf ediyor, çocuğu bizden alıyor kıskanıyor sevdirmiyor diye. Halbuki asla öyle bişey yok. Ben sadece bu kadar sık kalmasından rahatsızım ve ona desem kötü gelin olacağım. Ayrıca o laftan anlayan biri değil, inadına daha sık gelir ve ben de kocamla kavga ettiğimle kalırım. Çözüm yolu var mı bilmiyorum napıcam ben bununla
Kaynanam sürekli bizde kalıyor?