ne varki hepsi dediğin de çeyrek domates yarım salatalık 1 yumurta bir dal çeçil peynirini incelttim uzun uzun az reçel bi poğaça açma var ekmek niyetine
ama ben uzun boylu seviyorum çoğu kadın gibi o ayrı konu ama karşımdakini de kırmam yani ben de isterdim 170/175 olmak olamadım senin boyundan tam on cm kısa halinim
ama benim başım dudaklarına geliyor benim dudaklarda onun boynun az aşağasına denk gelir yani bariz aşırı bi fark olmuyor noltayla virgül gibi 150/155 falan olsaydım olurdu öyle bana 195 ler uzun kalır 180 ideal sana da 152/155ler ideal
Ah bee şöle bi melemen biberli yumurta bide kaşarli patatesi verdinmi firina ne güzel olurdu kahvalti...😇
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
çok hastayım anca bu kadar oldu bugün , bu aralar menemen patatesli yumurta tava işi çok yaptım bu halsizlikle fırına gittim peynirciye gittim çok bile 😄
yapıldı ama senin kahvaltıya bakınca 3 kilo alıyoruz :d
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
ya eminolun masada olsanız daha fazlasını yersiniz 😹😹 ne var orada peynirin ikisinin de yarısı bitmedi reçel duruyor yemedim diğerleride kalorisi düşük ekmek yerine açma poğaça tercih ettim bitek o kısmı kötü oldu 😅
En İyi Cevaplar