Güncellemeler
1 yıl
Bu ilaci bes saat aralikla ictim. Yan etkileri ne. Depresyondayim diye zaten kotuyum ama. Bunun etkisi var mi
Gecirdigim bosanma olayindan kaynakli uyaninca yarim saatte bes alti sigarada icince uyayamiyorum. Diger hususlar baslikta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bitki çayları dene
İcilmemeei gerekiyorsa sakin içme bu ilaçlar çok tehlikelidir kafaya göre alınmaz
Doktor yazdi
Hiç iyi değilim. Gelecegi geçmisi dusuniyorum. Soyleniyorum. Ailemde akrabamda huzur birakmadim. Esim gitti diye nasil kendime bakacam. Yemek icmek nasil olcak. Kim elbisemi yikiyacak. Nasil zaman gecurecem nasil hayata tutunacam. Bazi huylari nedeniyle esimi ve ailesini nasil kotulerim. Nasil oldu. Bu asamaya geldik. Cildirdim. Sadece uyku hapi degil. Digerlerini de iciyom. Sabah aksam ve ayrica uyku icin haplar. Ben iyi degilim. Hic iyi degilim. Izin bitti Yarin sehir degisuo ise baslamaliyim. Elim hic bi ise gitmiyo. Bosanma olumden beter. Olseydi. Zor olmazdi. Intihar etmek istiyorum. Cunku cildirdim cildiriyorum. Tirlattim kafayi. Halim h
Dunya dese. Binlercesi yapma dedi. Beynime hukmedemiyorum... sanki oturup kendimi suclamam zevkliymis gibi. Hem dusunup hem paylasiyorium.
Eşime ulasmayi çoooook istiyorummmmmm. Bn daha iyi eş olmaliydim. O da terk etmemliydi. Oturacalti evlilik. Olmaz boşanma
Her gece yarisi veya sabahin korunde uyaniyorum basliyorum sorgulamaya.
Sabah uyaninca basliyorum sorgulamaya. Ya ben yönetemedim
Böyle de hicbirsey cozemezsin. Eşin geri dönmez mi neden boşandınız
Cok sinirlendim onu ve ailesini kotuledim. Ihmalim oldu. Sorunlar oldu. Onu terk ettigim oldu. Onu vazgecilmez kabul etmemeliyim. Resmi bosanma oldu. Artik donmez ki aradim mesaj attim babasini aradim ailesini aradim. Olmadi olmadi
Adim tirlattiya ciktiiii
Boyle cozememmm cozememmm cozememmmmm cozememmmm psikiyatrik hapa mecbur kaldim.
Sanki o gelirse her sey oturacakkk. O gelurse. Gelurseee. Gelirseeee
Ölumden beterrr oldu ayrilik
okb içinmi gyrex attın
Uyumak icin. Evliydim. Yakin zmnda bosandi bnden.
kardeş en azından 19 saat geçmeden ikinci gyrexi sakın atma normalde 24 saatte 1
Sanki dokunuyor bana. Az once ictim. Bisi olur mu bans. Felegim sasar mi. Psiko bilmem ne ilaciyla 50 mg zaten yuksek
Yardim edin
doktora git
19 saat gecmeden içilmesi nasil bir belirti gosterir. Beyinde mi. Bosanma denen illet beni mahfetti.
Hhhhh
Hhhhh
Hhhhh
Hhhhh
Hhhhh
Hhhhh
Hhhhh
Hhhhh
Hhhhh
Hhhhh
Hhhhh
Hhhhh