Yorgun hep aynı tonda ama onun haricinde genel olarak kalın bir ses ve çok temiz , ayrıca diksiyonunuz da güzel Ben iki şeyi peşpeşe koyup konuşamıyorum bile
Yaa amaa utandım şimdi Bana herkes iyi konuşugorsun diyorlar ama istediğim şey bu değil diye bmyle diyorum ben Dişlerim biraz yamuk tavşan dişliyim ş ve bikaç harfi söylemek zor geliyor s gibi çıkıyo ya da tam tersi s ş gibi neyse hdjdj bide azerbaycanlıyım türkçe telafuz biraz zor geliyor bana özellikle şk r n l t seslerinde
Bilmem ki Ben kalın ses severim erkekte mesela kızları bilmem türk kızlarıyla zevklerim uyuşmuyor düşüncelerim de çok fazla uyuşmuyor ilişki olarak özellikle o yüzden bilemem
Sesiniz değil de konuşmanız sıkıcı hep aynı ton emosiya yok Bide biraz benim ses değil de örneğin benim sesim nasıl Sence olabilirsiniz değil de sence olabilirsin Gibi konuşmak daha iyi olur Konuşmak ve en önemlisi etki yaratmak önemlidir ve bunları çok takmayın Bildiğim kadarıyla kitap okuyup bunu aktarabilmrk önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gayet iyi de sesinle alıp veremediğin ne anlamadım?
Objektif detaylı yorum ve tavsiye istiyorum
Yorgun bir ses ama iyi uyku getiriyor
Uyurum bu sesle biri bişey anlatsın filan küçükken böyle uyurdum
Gerçekten ses nasıl sizce objektif bir yorum alabilir miyim
Yorgun hep aynı tonda ama onun haricinde genel olarak kalın bir ses ve çok temiz , ayrıca diksiyonunuz da güzel
Ben iki şeyi peşpeşe koyup konuşamıyorum bile
Kendine haksızlık ediyorsundur farkında olmadan
Yaa amaa utandım şimdi
Bana herkes iyi konuşugorsun diyorlar ama istediğim şey bu değil diye bmyle diyorum ben
Dişlerim biraz yamuk tavşan dişliyim ş ve bikaç harfi söylemek zor geliyor s gibi çıkıyo ya da tam tersi s ş gibi neyse hdjdj bide azerbaycanlıyım türkçe telafuz biraz zor geliyor bana özellikle şk r n l t seslerinde
Olabilr bu azerbaycanlı olmaktan kaynaklı bir durum bizim konuşmamızda belki sana tuhaf geliyordur sence kızlar böyle bir sesten etkilenir mi
Bilmem ki
Ben kalın ses severim erkekte mesela kızları bilmem türk kızlarıyla zevklerim uyuşmuyor düşüncelerim de çok fazla uyuşmuyor ilişki olarak özellikle o yüzden bilemem
Benim ses nasıl sence dürüst olabilirsiniz eleştiriye
Evet sesler türkçeyle azerbaycan dilinde farklı
Bizde çok fazla t ş k filan yok
Ama n l r de baskın türkçede bu 3 harf bana aynı geliyor
Sesiniz değil de konuşmanız sıkıcı hep aynı ton emosiya yok
Bide biraz benim ses değil de örneğin benim sesim nasıl
Sence olabilirsiniz değil de sence olabilirsin
Gibi konuşmak daha iyi olur
Konuşmak ve en önemlisi etki yaratmak önemlidir ve bunları çok takmayın
Bildiğim kadarıyla kitap okuyup bunu aktarabilmrk önemli