cocuklarla evdeyim ve bütün gün ne yaptın diyor hergün çünkü kocam neden evde bütün gün evdesin diyordu çik disari bilmem ne
bügün hiç birsey yapmadım çocukları hazirlladim disari ciktim kocam eve geldginde deli gibi bağırdı ne yaptın bu eve bilerek mi böyle yaptin kamerayla ailemi aricam bilmem ne bende ara dedim ben hizmetci değilim dedim falan çok dahnik mis mis da sizce evi terk etsem haklimiym
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haklısın ne yapsan yaranamazsın buna hasta çünkü
Evet öyle gerçekten birde her hafta sonu icioyor sirtim agiriyor diye bagiriyor hep
sorsun sorsun
Evi bilerek mi dagitim diyor
o hassas mıdır
Evet ama kizim da 11 yasinda ve evimizegüzel değil diyor dahnik diye bazen beni oda hizmetci saniyor
Kürt ailelerinde anne hizmetciymis çünkü oda kuzenlerinde öyle gördü bende dedim bende öyle birsey yok ben öyle değilim diye
sen nerelisin..
Ben izmirli eşim Kürt ben hizmetcidegilim yani kocam neyin kafasini yasiyor bilmedim ben kendi ayaklarim üzerinde duran para kazanan basarili iş insaniyim
Ben ev işi yaptim elimden geldigi kadar mutlu oldum ama kocam böyle yapdikca bikasim geldi kocamla yeni baristik 1 sene oliyor yeni tasindik eve beni hizmetci beledi 😂 aynı eve tasinirsak tatile gidememededi birdaha bende biletlerimi aldim ucuyorum başka ülkeye tatile
yolculuk hangi ülkeye..
sustun sustun
hayırlı cumalar
Güvenmiyor desene
Hayır ev işi yapmadim onu demek istiyor
Evi bilerek dagitim falan
Ev işi yapmadimja
Ne işe yarar sın gibi
Aynen bütün gün ev işi yapiom eve geliyor ne yaptin diyor yapmayincada bilerek dagitimism
Kaç yıllık evlisin
Iste 10 ama ben genelde ev işi yapmazdim şimdi yeni baristik yeni tasindik 1 sene oldu ne saniyor beni
Ayrı mı yaşıyor dunuz
😀😀😀😀
Komikmi
😂😂😂😂😂