Güncellemeler
1 yıl
çocuğu tanımıyorum ama onu tanıyanlar çocuktan çok iyidir diye bahsettiler. telefonlarımızı aldık sadece mesajlaşıyoruz birkaç gündür ama çocuk bazen moral bozucu şeyler söylüyor sinirim bozuluyor. bu çocuğun annesi babası da iyi insanlarmış annesinden falan çok iyi bahsettiler aracı tanıdıklar. mesela evlilik gibi bir yola girilse aile olarak da iyilermiş ama çocuk kafamı çok karıştırıyor. mesela 32 yaşına gelmiş kadınlarla nasıl konuşulacağını bilmiyor. şaka gibi. erkeklerin hepsi böyle mi ci?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence tanımalısın bi şans ver ama canını sıkıcak neler söylüyo onu merak ettim
maddi durum tabii ki önemli ama adamın karakterine dair hiçbir şey dememişsin
aşko adamı tanımıyorum şimdi hikaye uzun açıklamada anlatayım ona cevap versen olur mu ACİL yardım lazım gerçekten hiç düşünemiyorum düzgünce
adamı tanımıyor olabilirsin evet, ben de diyorum ki işte önce karakterini mi sorgulasaydın bi maddi durumdan önce? ne diyor da seni sinir ediyor ayrıca mesela?
iyi diyorlar çocuğa ya onun tanıdıkları kötü bahsetmediler kötü olsa bizi tanıştırmazlardı bana öyle denildi şimdi çocuklar tanışma aşamasındayız. nasıl sinir ediyor biliyor musun mesela bu bana senin iyi özelliklerin kötü özelliklerin neler gibisinden bir soru sordu söyledim. ben de ona sorunca bu dedi ki insanlara ajitasyon yapıp manipüle ile iş gördürmeyi severim dedi. anlamadım. drama queen mi ne. sonra mesela bir soru soruyor ben cevap veriyorum cevabıma karşılık bir şey yazmıyor başka bir şey soruyor maymun iştahlı gibi daldan dala bilmem ne insan ilk benim yazdığıma cevap yazar falan. bir de bu çocuk 32 yaşındaymış dedi ki işte ben uzatmayı sevmem bir şeyleri evlilik yoluna girildiyse hemen evlenilsin ya da evlenilir öyle 1-2 yıl beklenilmez falan dedi ben şok. ne zaman tanıyacam ben bu çocuğu onu da anlamadım
tanıdıkların iyi demesi yeterli değil, bir insan arkadaş olarak iyi olabilir ama eş olarak nasıldır kimse bilemez. manipülatif biri olduğunu söylemesi itici evet, o tarz insanlar tehlikeli olabilir. maddi manevi sömürebilir seni. yorar da hem. hemen ciddi bir şeye girişmek riskli ama 1-2 yıl da uzun bir süre. ortayı bulmak gerek. ama ben bu adamdan pek iyi elektrik almadım anlattıklarına bakınca
bence de kanka ya bu bir de hemen evlenmek falan istiyor ben o kafada falan değilim yani evlilik falan fişman bana uzak daha şaka gibi ya beni ne hallere düşürdü
Şans vermeli yani tanısn
Aday :D
evet kral
Tanımalı