Sizce cinsiyet değiştiren bir kişiyi kim yıkar. Yani kişi herşeyi işe kadın sesi yüzü uzun saçlı bedeni vücudu, genital bölge, meme herşeyi ile kadın olmuş kadından ayırt eğilmiyor ya da bunun tam tersi kim yıkar Ben kadın olduysa kadın yıkar kadın gömülme şekline göre gömülür ya da erkekse erkekler gibi gömülür siz ne düşünüyorsunuz kizlar ve erkekler Lütfen sapıkça alakasız terbiyesizce yorumlar istemiyorum bilginize Meraktan soruyorum!
Güncellemeler
1 yıl
Trans ile travesti karıştırmayın ikisi farkı kavramlar
Nasıl cinsiyet değiştirse bile erkek olduğunu değiştirmiyor ne demek ya sen merak etme cinsiyet değiştirse bile erkek olduğunu değiştiyor cünkü vücut beden yüz ses saç g bölge herşeyi kadın çünkü kişi kadın olarak anılcak hanfendi diye anladın mı bilemedim? Kimlikte trans diye bir şey yazmaz öyle bir şey yok kadın ya da erkek yazıyor cinsiyet ne ise o
Kadın olarak anılmıycak demedim ki ben zaten. Görüşümü belirttim öyle olabilirde olmayabilirde cinsiyetini değiştirmiş olması onun gerçekte erkek olduğunu değiştirmiyor dedim sadece görünüş olarak kadın
Soruyu tam anlayamadım, trans bir bireyin neyden dolayı aşağılanabileceğini mi soruyorsunuz? Önceki cinsiyetiyle ilgili göndermeler yapmak. Örneğin kadın olmuş bir erkeğe "abi" demek.
Evet önceki cinsiyet ile abi vb. Demek cünkü kişi herşeyi işe kadın olmuş yüz saçı memesi vücut beden gen. Bölge bir kadından ayırt edilmiyor. Ee böyle olan birine abla mı denir abi cünkü abla denmesi gerekiyor.
Hayır, kadın olduysa kadın ya'da tam tersi cünkü doğduğu cinsiyet farkı vefat ettiği cinsiyet farkı kadınsa kadın yıkar tam tersi tam tersi yıkar bu nasıl akıl manık ya!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kimliğinde trans olduğuna dair bir ibare varsa erkek yoksa kadın. Cinsiyetini değiştirsede erkek olduğu gerçeği değişmiyor sanki
Nasıl cinsiyet değiştirse bile erkek olduğunu değiştirmiyor ne demek ya sen merak etme cinsiyet değiştirse bile erkek olduğunu değiştiyor cünkü vücut beden yüz ses saç g bölge herşeyi kadın çünkü kişi kadın olarak anılcak hanfendi diye anladın mı bilemedim? Kimlikte trans diye bir şey yazmaz öyle bir şey yok kadın ya da erkek yazıyor cinsiyet ne ise o
Kadın olarak anılmıycak demedim ki ben zaten. Görüşümü belirttim öyle olabilirde olmayabilirde cinsiyetini değiştirmiş olması onun gerçekte erkek olduğunu değiştirmiyor dedim sadece görünüş olarak kadın
Neyse amaaan
Anladım yorum için teşekkürler ederim🙏
Soruyu tam anlayamadım, trans bir bireyin neyden dolayı aşağılanabileceğini mi soruyorsunuz? Önceki cinsiyetiyle ilgili göndermeler yapmak. Örneğin kadın olmuş bir erkeğe "abi" demek.
Evet önceki cinsiyet ile abi vb. Demek cünkü kişi herşeyi işe kadın olmuş yüz saçı memesi vücut beden gen. Bölge bir kadından ayırt edilmiyor. Ee böyle olan birine abla mı denir abi cünkü abla denmesi gerekiyor.
Abi denmesi onun için bir aşağılama olur bana sorarsan. Bu tarz insanlar cinsel sıfatlardan hoşlanmazlar, abi veya abla deme, ismiyle hitap et.
Yani nasil bir kadına abla hanfendi nasil bir erkeğe abi bey deniyorsa sonradan kadın olnada hanım abla denir akıl ve mantıken
doğduğunda cinsiyeti neyse ona göre belirlenir... icat çıkarıyosunuz imamlar şok
Hayır artık kadınsa kadın yıkar erkekse erkek cinsiyeti ne ise o artık doğduğu cinsiyet yok. Bilmem anladın mı?
sorunun cevabı
https://www.youtube.com/embed/HsIIw1yjKP0Ameliyatlı ise kadın yıkar değilse üst tarafını kadın memesi varsa alt tarafı erkek
Sen bu duruma iyice takmışsın
Ne alaka merak ettim sordum hakkım değil mi soru sormak.
Sizde illaki soru soruyonuzdur
Kendinden memnunsan insanların düşüncesini neden önemsiyorsun
Nasıl doğmuşssa o yıkar
Hayır, kadın olduysa kadın ya'da tam tersi cünkü doğduğu cinsiyet farkı vefat ettiği cinsiyet farkı kadınsa kadın yıkar tam tersi tam tersi yıkar bu nasıl akıl manık ya!!
bülent ersoyu kim yıkar
kadın yıkar muhtemelen
Teşekkür ederim güzel insan 🙏🌸
rica ederim canım 🫰🏻
Hortumla uzaktan tazyikli su vururlar
Bilemiyorum