Diğer Vıle ne yapısız? Bu nerenin şivesi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilene Güncellemeler1 yıl Toprak başınıza olsun. Hiç şehir dışına çıkmıyıpsınıs. Allah sizi nede Güncellemeler1 yıl Bilemediniz VAN 😀😀 Vıle ne yapısız? Bu nerenin şivesi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. karadeniz mi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır doğuya doğru dön 🙂
YesMama Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kürt şivesi gibi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Alakası yok annem tarafı Türk aynen böyle Türkçe leri Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Arizona 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Memleketinden neden kaçtın kertenkele burada ne işin var Yorumla kafkass31 1 yıl Tam Van diyecektim ha Yorumla kafkass31 1 yıl Memleketim zaten Arizona Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Elazığ galiba 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Benziyor evet ama değil yaklaştın Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Bingöl? Yorumla Soran 1 yıl Hayır 😀 Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Bitlis dicem de değildir Van olabilir mi Yorumla Soran 1 yıl Seni uyanık seni 😀😀😀 Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Tişekkürlerrr tişekkürlerer Yorumla Soran 1 yıl 😀😀😀sokakta da alnında nişanlıyım yazısıyla gezmiyorsun inş Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Yok yok 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Yazık çok mu korkuyorsun kdkdkdk Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Korksam burada işim ne yavrucum Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Ksldldlspdpd Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erzurum gibi 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Yaklaştın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizde o siveyi konisirig Yorumla Soran 1 yıl He valah mende seviyem Erzurum Türkçesini ama Erzurum lü değilem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karslimisan veya ağrılı Yorumla Soran 1 yıl Yoğ Van lıyam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Van candır yaw çok geldim vana Yorumla Soran 1 yıl Harbi mi vala bende çok özledim. Evlendim Hatay daym maalesef Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Harbi bende Erzurumu çog özledim bende iş için Bodrum'a geldim Yorumla Soran 1 yıl Erzurum şivesi de çok tatlı samimi geliyor benziyor bizimkine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen Van şivesiyle birine çok benzirler Yorumla Soran 1 yıl He vallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Elazığ. 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Men Elazığ a hiç gitmemişem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kars, Erzurum? Yorumla Soran 1 yıl Van Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vanlıyam şanlıyam gılıcı ganlıyam. Yorumla Soran 1 yıl Vanlıyam şanlıyam ben Anadoluyam 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elazığlılar da sizin gibi konuşuyor sanki Yorumla Soran 1 yıl Benziyor evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel bir konuşma bence Yorumla Soran 1 yıl Samimi geliyor evet severim bende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğulular samimidir genelde Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl o nedir ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Şive işte konuşma tarzı. Türkce ye her şehirde farklı kelimeler girebiliyor buda boyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
karadeniz mi
Hayır doğuya doğru dön 🙂
Kürt şivesi gibi
Alakası yok annem tarafı Türk aynen böyle Türkçe leri
Arizona
Memleketinden neden kaçtın kertenkele burada ne işin var
Tam Van diyecektim ha
Memleketim zaten Arizona
Elazığ galiba
Benziyor evet ama değil yaklaştın
Bingöl?
Hayır 😀
Bitlis dicem de değildir Van olabilir mi
Seni uyanık seni 😀😀😀
Tişekkürlerrr tişekkürlerer
😀😀😀sokakta da alnında nişanlıyım yazısıyla gezmiyorsun inş
Yok yok 😂😂
Yazık çok mu korkuyorsun kdkdkdk
Korksam burada işim ne yavrucum
Ksldldlspdpd
Erzurum gibi
Yaklaştın
Bizde o siveyi konisirig
He valah mende seviyem Erzurum Türkçesini ama Erzurum lü değilem
Karslimisan veya ağrılı
Yoğ Van lıyam
Van candır yaw çok geldim vana
Harbi mi vala bende çok özledim. Evlendim Hatay daym maalesef
Harbi bende Erzurumu çog özledim bende iş için Bodrum'a geldim
Erzurum şivesi de çok tatlı samimi geliyor benziyor bizimkine
Aynen Van şivesiyle birine çok benzirler
He vallah
Elazığ.
Men Elazığ a hiç gitmemişem
Kars, Erzurum?
Van
Vanlıyam şanlıyam gılıcı ganlıyam.
Vanlıyam şanlıyam ben Anadoluyam 😀
Elazığlılar da sizin gibi konuşuyor sanki
Benziyor evet
Güzel bir konuşma bence
Samimi geliyor evet severim bende
Doğulular samimidir genelde
o nedir ki
Şive işte konuşma tarzı. Türkce ye her şehirde farklı kelimeler girebiliyor buda boyle