Bana biri ya beddua etti ya büyü yaptı bilmiyorum, yüzüme de fiziğime de ömrüm boyunca iltifat aldım gerçekten bir ortama girdiğimde dikkatleri üzerime çeken biriyim ancak erkek seçimleri ve denk gelenler değil evlenilecek oturup bir kahve bile içmek istmeeyecegin adamlar oldular.
Yani insanlar birinden boşanıyor ya da Nisan atıyor pat 2. yi yanında görüyoruz birkaç ay sonra ben 30 yaşındayım kronik bekarım. Çok ilginç gerçekten.
Çevreden uzak oturmak ve çoğunlukla vaktini asosyal gecirmek de buna neden olabilir diye düşünüyorum. Bir de benim boyum çok uzun 178
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
arar bulurlar
Kiz valla guzellikle alakasi yok bn anladim. Ayniyiz. Bende güzelim yani övmek babında demiyorum ama öyle. Enerji çekim ile alakali isled bence. Ben mesela biraz soğuk bir insanim çevrem de öyle der. Yani güzel de olsam insanlar çekinerek konusuyor asık suratli degilim ama biraz ciddiyim. Yani bazi erkekler icin de deriz ya hani yakisikli değil ama çekici. Cidden bu dogru kadinlar icin de öyle. Çok güzel değl belki ama sıcakkanlı samimi alımlı sosyal bunlar etkiliyor
boyla kiloyla ilgisi yok günümüzde güven problemi var ne yazık ki
zaten türkiye erkeğinin %70 ini hatta 80 ini eledin bu boyla :D
Boyla ilgilide olabilir kadınlar daha uzununu ister ya o da denk gelmeyebilir
Seninde sınavın buymuş şekilcilik den evde kalan bir kız daha😁
Düzgün çocuk diye bir şey yok ben çok düzgündüm kızlar istemeye istemeye pç dedikleri erkeğe dönüşmeye başladım.
Yakışıklıyımda
Yakışıklı isen neden istemediler
İyiydim çünkü kıramam edemem çok net ve açık sözlüydüm ne zaman bir öyle bir böyle oldum şu an kızlarla aram iyi
Fiziksel özelliğe takılmadan birini bulman lazım
Bitane tek kalmıştı onuda ben buldum djfjd
Sen ne istiyorsun şimdi evlenmek mi
Beni kimse bulmadı daha bu zamana kadar
Farklı ortamları dene
Birazda nasip meselesi
Kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum
Sabretmende fayda var.. burcun nedir