Sevgilim benden sıkıldı?

Üç senelik aşırı derecede mutlu bir ilişkim vardı. Bütün aşkımı ilklerimi onunla yaşadım yaşım 23

Ama erkek arkadaşım sıkıldığını artık eskisi gibi sevemedigini heyecanının yok olduğunu gezmek eğlenmek istediğini söyledi çok ağladım isyan ettim

Mahvoldum yaşayamam dedim dinlemedi ara vermek istedi iyi değilim sen benim vaktimi çalıyorsun çok uzun süre çıktık yeter la biraz uzak olalım bende kafa dinleyim dedi

Ben yerdeki köpek dışkısı ile seni aynı degerde görüyorum dedi o kadar bitti dedi

Bende seni şuana kadar hiç üzmedim ne oldu da böyle oldu dedim

Ama deli gibi davranıyordu psikolojik sorun geçiriyordu

Bir ay ara verdik yazma arama yoktu ve ben biriyle sohbet etmeye başladım çok hoşuma gitti çok aşırı sevgi boşluğuna düştüm

Çünkü sevgilim terk edecek gibiydi beni belki kendime zarar veririm korkusu ile biriyle sohbet etmeye başladım

Tam onla tamamen ayrılmaya gitmek istedim asla kabul etmedi beni görünce duyguları çok değişti yerden yere vurdu beni sahilde gitmeme izin vermedi yerlere yatırdı tokat attı ağladı bende ağladım madem çok sıkıldın artık hep özgürsün dedim bende Kıskançlık yok seni rahatsız etmek yok ben yokum mutlu ol bunu istedin Gül eğlen oyunlarını oyna kitabını oku gez eğlen dedim.

Buaralar iyi değilim özür dilerim dedi çok dil döktü bende affetim diğer cocuguda sevgili olmadan engelledim

Sevgilim benden sıkıldı?