Üç senelik aşırı derecede mutlu bir ilişkim vardı. Bütün aşkımı ilklerimi onunla yaşadım yaşım 23
Ama erkek arkadaşım sıkıldığını artık eskisi gibi sevemedigini heyecanının yok olduğunu gezmek eğlenmek istediğini söyledi çok ağladım isyan ettim
Mahvoldum yaşayamam dedim dinlemedi ara vermek istedi iyi değilim sen benim vaktimi çalıyorsun çok uzun süre çıktık yeter la biraz uzak olalım bende kafa dinleyim dedi
Ben yerdeki köpek dışkısı ile seni aynı degerde görüyorum dedi o kadar bitti dedi
Bende seni şuana kadar hiç üzmedim ne oldu da böyle oldu dedim
Ama deli gibi davranıyordu psikolojik sorun geçiriyordu
Bir ay ara verdik yazma arama yoktu ve ben biriyle sohbet etmeye başladım çok hoşuma gitti çok aşırı sevgi boşluğuna düştüm
Çünkü sevgilim terk edecek gibiydi beni belki kendime zarar veririm korkusu ile biriyle sohbet etmeye başladım
Tam onla tamamen ayrılmaya gitmek istedim asla kabul etmedi beni görünce duyguları çok değişti yerden yere vurdu beni sahilde gitmeme izin vermedi yerlere yatırdı tokat attı ağladı bende ağladım madem çok sıkıldın artık hep özgürsün dedim bende Kıskançlık yok seni rahatsız etmek yok ben yokum mutlu ol bunu istedin Gül eğlen oyunlarını oyna kitabını oku gez eğlen dedim.
Buaralar iyi değilim özür dilerim dedi çok dil döktü bende affetim diğer cocuguda sevgili olmadan engelledim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ya direk TR kızı işte biriyle sevgiliyken aşık ayakları yapıp diğer çocukla mercimeği fırına verir
Oyuna gelmeyin beyler görün !
Ama gerçekten öyle oldu kardeşim.
Çünkü çok boşluğa bakıyordu ben seni sevmiyorum çok mutsuzum dedi
Duzelirsin buaralar iyi değilsin yardım edeyim desemde sadece ara vermeyi kabul etti ne sordu ne yazdı
Maddi manevi hep ben harcadım ona
Bende birgün biriyle konuştum memurdu yaşadığım yerde sohbet etmeye başladık ama sevgili olmadım hiç normal sohbet ama cok güldük eglendik en son bir kalp yolladı sadece bende
Sevgilimle barisınca engelledim
Gerçekten o gün ayrılığı kabul etseydi o çocukla olacaktım inadımdan
Sen zaten çoktan aldatmışsın iyi ki senden kurtulmuş sevgilin bu ne biçim kız be. alttan altta başkasıyla fingirdeşiyor
Kimseyle bişey yaşamadım ki sanaldan konuştuk bide iki buçuk saatlik yol var aramızda bir hafta sohbett ettim
sanaldan konusmakta aldatmaya giriyor
haketmişsin
O zaman adam gibi değer versin erkek milleti emeklerimizi ziyan etmesin bence o haketti bunu
Sen haketmişsin asıl bide senden kurtulmuş her boşluğa düşünce aldatcan demek kadın milleti ya
Eğer o gün kabul etseydi ben gerçekten o çocukla olacaktım deneyecektim en azından
Bilmiyorum bende iyi değilim psikolojik olarak bir süredir hiç bişey bilmiyorum
O düşmüş boşluğa bak
çocukla olacaktım derken cinsellik mi
aynen boşluktasın belli konuşmaya ihtiyacın var senin her şeyden önce
Hayır sevgili ne bileyim flört
Tanımak istiyordum
Ama çok erken üç sene sevgilim olmuş bitmiş direk birini düşünmem de tuhaf ama bende boşluktaydim epeydir
Hiç durduk yere ayrılmak istedi beni çok üzdü
Biriyle sohbet etmeye ihtiyacım var kız veya erkek o kadar çok üzüldüm
Hiç ayrılmadım bir anda sıkıldım dedi mahvoldum işte
Başka nedenleri vardır bence ya onun madem bu kadar seviyordun niye aldattın biraz acını yaşamayı öğrensene. gerçi tüm kızlar senin gibi ayrılınca hemen birini buluyorlar
Evet çok haklısın bilmiyorum bide türkiyeyi geziyor yakışıklı kibar görünüyor tarz biriydi aniden ilgimi çekti çünkü sevgilim beni engelledi her yerden üzüntüden oldu
Bir an acımı unutmak icin yaptım çok mutlu da olmuştum ama o dönünce engelledim hemen korktum
Bide ilk sevgilimdi keşke böyle olmasaydı böyle yapmasaydim
Sen çok aldatırsın bu kafada ya olmaz ki böyle yakışıklı diye yaşında küçük değil garip. boşluğa düşmen neysede birini bulman felan değişik hadi tek gecelik olsa neyse
neyse olan olmuş sende aldattığını söyleme onada
özele gelsene sende olay çok
Ha köpeğim dışkısi ha sen dedi o kadar değerli değilsin sevmiyorum seni dedi zorluyorsun dedi özür dieldi hakaret için ama sevmiyorum seni sen çok iyisin dedi
Sonra ara verelim kendimi dinliyim dedi bende bir ay beş gün sonra ayrılmak istedim helallesmeye çağırdım cahile kriz geçirdi orada
Nasıl olacak özele gelmek
Benim başıma böyle bi şey gelmişti bende çok sinirlenmiştim ama beddua felan ettim baya bi geride almadım haketmişti. ama köpek dskısı felan hakarete girer ya oda bi garip değişik
helalleşmeye çağırmak ne ya ksmkm
yani özelden mesaj atmak açtım yaz bana
İstek attım
Saf mısın ya yine gidecek ağlayan sen olacaksın şu kızların yalvarmasida ayrı gurursuzluk bu adam senle evlense bile mutlu olamaz bıkmış senden aldatır seni bu
Doğru diyorsun. Aman kendi bilir o zaman zaten çok bıkmış baksana
Ne yapacağım peki bir iki haftadır iyi aramız
Bırak denenmişi deneme ben çok sevdiğim halde geri geldi şans vermedim biten hicbisey eskisi gibi olmaz
Ya birde arkadaşım çok iyiydi aramız üç senede aşırı iyiydi
Çok küçük yerde yaşıyoruz çok sıkıldı acaba hayattan mı bunaldı dedim bende ona üzülüyorum işte
Hayır uzun sürdüğü için sıkılmış bende yedi yıl sürdü mesela artık toksik ilişki oldu yiprattik birbirimizi aldattı ve bitti erkekler uzun ilişkiye gelemiyor hemen sıkılıyorlar bunlar gezme tozma peşinde sorun sen değilsin
Ayrılınca da kabul etmiyorlar
Yalandan ağlamasına bakma yinede karar senin
Derdin uzunmuş yahu 🤦
Duygusal lişki insanı değilmiş
Maalesef