Burdan arkadasim var kendisi herkesle samimiyet kurup sakalasir bn biriyle yakın arkadas olurum anlamaz erkek milleti Burdan yakin bi arkadaşım var onunla gorusmemi istemeyeceği icin ikinci nickimi soylemedim
Ee napiyim arkadasimi birakmak istemiyorum yanlış bir sey yapmadiktan sonra ona haksızlık ettiğimi düşünmüyorum. Onun bna saygisi olsaydi bnde ona çok naif davranirdim.
Arkadaşim işte ismini söylemem hoş olmaz gerçek bir arkadas kazandim derdime ortak olan destek olan annem yuklenemiyorum çünkü zaren evliligim yuzunden çok çöktü gizli seker hastasi oldu benim yüzümden esime de yuklenemiyorum cok yogun çalışıyor iyi bir insanin hastalık karsinda sana destek vermesi iyi geliyor O iyi bir arkadaş on yargilarimi yikan iyi bir insan bunu bil yeter Saygisizlik etmiyorum inan bna esimi defalarca kez uyardigim halde kadinlar samimi olması, benim yaptığımdan daha ağır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Tarlaları pavyonda yedik
Xkgjfkkgfjkg
Eve iş getirdim çalışmaya çalışıyorum maalesef… Daha doğrusu fazla mutluyum boş boş PC’yle bakışıyoruz… Bitiricem inş kararlıyım…
Evren’de var olan herşeyin vakti sınırlıdır buna evrende dahildir. Bu kısa ve güzel olanı yaşamak varken dertlenmek anlamsız
Merakta kaldıkları biri vardır belki aklı ondadır uyuyamıyordur 😀
Belkidee merak ettiği kişi de ona çok değer veriyordur😀
Uyandım ki ben erken uyanmak huzurlu hiss ettiriyor arka fonda da müzik tadından yenmezz
Çayı çok ictik uyku tutmadi iki gündür uyuya kaliyom bugünde uyuya kalirim diye uyumadim gız kocam evden kovalayacak bni yoksam 🤣
Ne zaman daldığı belli olmuyor kuşum
Sen sorunca farkettim biz iyi geceler günaydın demiyoz ki bi ise giderken hoşçakal hayırlı isler derim gelince hoş geldin o kadar ahahah 🤦🏻♀️
Kiz hango ara evlendin?🤭😜
canım bizde köyde yetistik biraz odunuz hem bakışlarimiz sarilmamiz konusmaktan daha etkili 😉
Gırgır geçme bnle bekarsin da sevgilin mi var?
Ne hissettm evli olduguma hatta benim kadin olduguma inanmiyosun gibi?🤦🏻♀️🤭
Uuu ne?
Of simli gözler gidiyor dur sabah kafa iyiyken uğraş bnle 🤣
Sen kocanı uyutup sitede mi geziyon napiyon dkgjjf
He uyumamak için biseyle meşgul olmazsam uyurum beyefendi işe gec kalmasin diye uyumadim
Heee aynen dkjfdj
Kocam ilk nickimi biliyordu ikinciyi bilmiyor
Kocanda mı burda😂
Burdan arkadasim var kendisi herkesle samimiyet kurup sakalasir bn biriyle yakın arkadas olurum anlamaz erkek milleti
Burdan yakin bi arkadaşım var onunla gorusmemi istemeyeceği icin ikinci nickimi soylemedim
Püü hiç yakıştıramadım dkgj
Hayir bn kemdime guvenirim esimde guvenir ama bnn ona güvenmiyorum agzina s** onun buraya gelirse
Sana nolmuş dkfkkdfj
Kiz neyi yakistiramadin?
Sende bni bi yargıladin aşk olsun
Sen bitkin prensesi görüyor musun hiç
Lafi değiştir..
Görmüyorum
Ben sana hiç inanmicam ya djfjf
Neyi yakistiramadin soyleseme kuşum merak ettim
Kocandan izinsiz buraya girmen yani
neye inanmican evli ve kadin olduguma tamam arkadaşlarima sor bni
Ee napiyim arkadasimi birakmak istemiyorum yanlış bir sey yapmadiktan sonra ona haksızlık ettiğimi düşünmüyorum. Onun bna saygisi olsaydi bnde ona çok naif davranirdim.
Kimmiş o arkadaşın😀
Arkadaşim işte ismini söylemem hoş olmaz gerçek bir arkadas kazandim derdime ortak olan destek olan annem yuklenemiyorum çünkü zaren evliligim yuzunden çok çöktü gizli seker hastasi oldu benim yüzümden esime de yuklenemiyorum cok yogun çalışıyor iyi bir insanin hastalık karsinda sana destek vermesi iyi geliyor
O iyi bir arkadaş on yargilarimi yikan iyi bir insan bunu bil yeter
Saygisizlik etmiyorum inan bna esimi defalarca kez uyardigim halde kadinlar samimi olması, benim yaptığımdan daha ağır
Eşime yanlış bir şey yapmıyorum yakistirilmayacak bi durumum yok bn oma saygi duyuyorum umarim o da bna duyuyordur
Uykum gelmiyor yani geliyor ama problemli bir uykum var bu yüzden yoksa gram derdim yok..
Kendime göre bir karın ağrım var ne yapacağımı bilemiyorum 😂
Deryanın mk sana bişey olmasın
Neden bana bişey olmasın
Öyle derdik eskiden lafın gelişi🤭
Hee dkfjd
🤣🤣🤣
Yarın izin günüm onun mutluluğuyla uyuyamıyorum jjkaqjbd
Uykuları kaçmıştır ya da gün içinde uyumuş olabilir
Evet gündüz uyudum
Kadın ırkı sağolsun. Aldatılan, aşağılanan, arkasından hançerlenen erkekle dolu site...
En büyük derdim işten geldim, anca dinleniyorum, o yüzden uyumadım..
Doğum günüm yazmasini beklediğim biri yüzünden yatamadim fjwjf
İnş yazar dngjf
Dert Deryasınıda bitirdik şimdi ekmek davası
Kahve içtim daha da yatamadım
Yarın iş var bide bakalım nasıl kalkacağım :D :D
Dertsiz insan mı var..
Ah ne güzel uyuyordum bebişkolar gibi
Ben o saatte 7. Rüyamı görüyordum 😂🤣
Aşk acısı sevgilisini düşünüyor başka ne olacak
Derdimiz yok işimiz vardır
Düşünürken asla uyuyamıyorum...
Kırıcı cümleler duymuştur 🙂