Ya böyle abimi olur ya sizin abinis olanlar nasil?

Ya böyle abimi olur ya basen disarda göriyom abi kiz kardes arkadas gibi benimki hic öyle bile deyil sanki yabanciyis gibi bende abimle arkadas gibi olmak isterdim ama olmiyor salak hep isden falan geldinde sinirleniyor ortali yikiyor kiriyor nefret ediyom sinirli erkeklerden sinirliysen bisden niye sinirini cikariyor bir evlenemedi gitdi salak sey ya ama telefona geldinmi ya da arkadaslarina cok iyi davraniyor bise geldinmi sinirli annemi üzüntülü görünce bende üzüliyom böyle abimi olur diyom benim abim niye böyle ya benden kötp siniri var esek kadar adam olmus yasi 31 ve halen bekar ve ben ondan abi sevgisi görmiyom bune ya insan kiskaniyor basi abileri keske bitane daha abim olsaydi o iyi abi olurdu belki of ya sizlerdede nasil böylemi merak etdim tek benmiyim böyle nereye kadar gitcek ya elline bisey gecmes bu oglanin sinir oliyom sevemiyom abimi böyle yapinci basileri disarda abisiyle kuzenleriyle erkek kuzenle geziyor bisde o yok :( hayatmis iste yapacak bisey yok yapti cok Günah is yerinde sinirlendiysen bise ne atisiyon masaya vuriyon of
Güncellemeler
+1 yıl
Sinir oliyom öyle erkeklere allah yardim etsin cok pis sinirler
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bu arada yazdima cevap veren yok size sanki onu sordum bendemi diyi allah allah ben tekmiyim diyi merak etdim yoksa baskalarindadami öyle
Ya böyle abimi olur ya sizin abinis olanlar nasil?